koji poremećaj je u pitanju?

pa šta ako prihvatiš neki drugi? zašto je uopšte bitno KOJIM jezikom ko govori? sem toga, ni srpski jezik nije STVARNO ''srpski'' već vodi poreklo od..da sad ne počinjemo tu temu,tako da je i s te strane debilno insistiranje na nekakvom očuvanju i čistunstvu jezika.

logičnije bi bilo reći blizanac ako bi se taj znak zvao blizanac ali pošto se ne zove blizanac nego blizanci logičnije tj JEDINO logično i normalno je reći blizanci jer..jer se tako zove znak kmee kaš ukapirati?? kakve veze ima ako je ''neobično'' to je naziv znaka i to je to.svi narodi na svetu tj vrv svi al znam da recimo čak i tupavi ameri govore pravilno,kažu ''džemini'' (gemini) i pajsiz ''pisces'',dakle oba u množini,što su ameri bolji i pametniji od nas? :fdlan:
Tebi nije bitno. Meni jeste. Kako je tebe lako uvrediti. Hoćeš maramicu da plaćeš? O ne, "debilno je insistiranje na nekakvom očuvanju i čistunstvu jezika)". Znaš ko nije sposoban da izrazi svoje mišljenje bez takvih reči kojima se ti koristiš? Pa, nema svrhe da ti objašnjavam. Do tada, uzmi maramicu i obriši suze. :hahaha:

Tebi nije bitno. Meni jeste. Kako je tebe lako uvrediti. Hoćeš maramicu da plaćeš? O ne, "debilno je insistiranje na nekakvom očuvanju i čistunstvu jezika)". Znaš ko nije sposoban da izrazi svoje mišljenje bez takvih reči kojima se ti koristiš? Pa, nema svrhe da ti objašnjavam. Do tada, uzmi maramicu i obriši suze. :hahaha:
Mislim da mu ne treba maramica da bi plakao...
Koliko primećujem, tili čas se igra jezikom... naravno, samo dok deli čvrge okolo...igra se...
Mislite li da on plače?

Mislim da mu ne treba maramica da bi plakao...
Koliko primećujem, tili čas se igra jezikom... naravno, samo dok deli čvrge okolo...igra se...
Mislite li da on plače?
Apsolutno se slažem. Iako ne bi trebalo da se mešam, bez obzira što ga zabole i za taj tvoj komentar @Grindelwald ipak si preterao, skrivena uvreda iza svake reči i plus mu se lično obraćaš.
Brani svoje stavove argumentima a ne vređanjem i pokušajem omalovažavanja bilo njega bilo nekog drugog.
Da upotrebim "nesrpsku reč", nemoj biti maliciozan.

zašto većina ljudi,ako ne i 99 posto njih, govoreći dakako o horoskopskim znacima, govori ''blizanac'' i ''riba'', umesto ''blizanci'' i ''ribe''?
Verovatno zato što je prvo šokantno oko astrologije da je neko životinja, a neko neživi predmet... a drugo je jer neko nije imao dovoljno vremena da se bavi astrologijom pa da nauči da su Ribe i Blizanci predstavljeni dualno.
Ljudi koji se nisu bavili astroligijom do dana današnjeg osim tako što čitaju po novinama predskazanja za svoj znak ne znaju da ima dva blizanca i dve ribe.
To ne znači da su glupi, neobrazovani ili neuljudni, nego samo da su informacije klasirali drugačije od ostalih koji su na prvu naučili o čemu se tu radi.

• Podržavam
Reactions: DUH
Verovatno zato što je prvo šokantno oko astrologije da je neko životinja, a neko neživi predmet... a drugo je jer neko nije imao dovoljno vremena da se bavi astrologijom pa da nauči da su Ribe i Blizanci predstavljeni dualno.
Ljudi koji se nisu bavili astroligijom do dana današnjeg osim tako što čitaju po novinama predskazanja za svoj znak ne znaju da ima dva blizanca i dve ribe.
To ne znači da su glupi, neobrazovani ili neuljudni, nego samo da su informacije klasirali drugačije od ostalih koji su na prvu naučili o čemu se tu radi.
nzm, ja bih i dalje reko da su poprilično glupi kad ne mogu da zapamte nešto tako jednostavno i opštepoznato

• Podržavam
nzm, ja bih i dalje reko da su poprilično glupi kad ne mogu da zapamte nešto tako jednostavno i opštepoznato
Kad te baba nauči pogrešno to je posle teško ispraviti. Ozbiljno. Koje sam ja dezinformacije imala pre nego što sam naučila da čitam, pa tačno bi neko rekao dete idiot.
Ne potcenjuj moć informacija.
Sa druge strane u životu sam upoznala i dosta obrazovanih glupača, tako da mi je trebalo neko vreme da shvatim da su te žene idioti.

Ako je problem samo u tome "kad ne mogu da zapamte" onda jesu glupavi.
Drugo je kad nemaš informaciju.

Kad te baba nauči pogrešno to je posle teško ispraviti. Ozbiljno. Koje sam ja dezinformacije imala pre nego što sam naučila da čitam, pa tačno bi neko rekao dete idiot.
Ne potcenjuj moć informacija.
Sa druge strane u životu sam upoznala i dosta obrazovanih glupača, tako da mi je trebalo neko vreme da shvatim da su te žene idioti.

Ako je problem samo u tome "kad ne mogu da zapamte" onda jesu glupavi.
Drugo je kad nemaš informaciju.
znam ali brt bukv svuda,u novinama,tv,netu lepo piše ''blizanci'' i lepo piše ''ribe'',zato mi je neshvatljivo tolko.

ženomrskinja..

• Haha
naime, zašto većina ljudi,ako ne i 99 posto njih, govoreći dakako o horoskopskim znacima, govori ''blizanac'' i ''riba'', umesto ''blizanci'' i ''ribe''? nemoguće da se radi samo o gluposti/neobaveštenosti/nepismenosti,fazon nisu znali da ne postoje znaci ''blizanac i riba'', nego mora nešto dublje da je u pitanju,neki prilično težak psihički poremećaj..

Screenshot_122.png

Nešto se tu ne slaže...

Back