Koji muzicki pravac biste ukinuli?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih ubila cobane iz Slejeeeeeerrrrrrrra, Pantere i ostalih go*ana.

Idiote raspali emovski, cuti tu, i seci se i placi, nemoj da *****s za metal, i ja bih pobio tvoje idiote zalizane! I da znas jedan "coban" iz pantere vec mrtav, tako da pokazi malo postovanja!
icon_rockdevil-1.gif

Aaa i ova tema će kanda pod katanac...

Niste nimalo konstruktivni... Odmah započnu rasprave koje stvarno nemaju smisla...
Valjda je neki smisao da se obrazloži zašto bi neki pravac trebalo ukinuti, kakav ima uticaj itd.

Kako zamišljaš da neko ko sluša samo jednu vrstu muzike , a druge poznaje površno ili na osnovu glasina može da bude muzički objektivan i odgovori na ovako po meni kontraverzno , ali interesantno pitanje ...

Kako zamišljaš da neko ko sluša samo jednu vrstu muzike , a druge poznaje površno ili na osnovu glasina može da bude muzički objektivan i odgovori na ovako po meni kontraverzno , ali interesantno pitanje ...

U tome i jeste stvar!
Treba poznavati pravce, normalno ne sve izvođače ali razumeti suštinu nekog muzičkog pravca, zbog čega je nastao, kakvu poruku nosi. Ne treba biti ograničen i ne treba kritikovati ono što tek površno znamo.

Ja sam slusao 6 muzickih pravaca narodnjake kad sam imao 5 godina,folk do 7,domaci rock do 9,tehno do 11,rep do 13 i od tada samo metal,nesto malo rocka i punka ali mi metal najbolje lezi,tu se "prepoznajem" i kapiram tekstove pesama! Slusam i death i black metal,nekako mi dodje opustajuce!!

Ukinuo bih Turbo lelekalicei nasim reperima bi zabranio da repuju jer nemaju veze sa mozgom dzabe kvare sliku repa u globalu!
Pogledajte mi profil da cujem komentare!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back