light & dark Buduća legenda Poruka 37.758 10.10.2008. u 17:39 - Koji mu je...? #76 Bad_Wolf: A je l' moze da se bira vrsta shtepa i njegova cvrstina? Kliknite za proširenje... e i ja se to pitala.... i htedoh da ga pitam jel moze kod istog hirurga sto je njemu produzavao k.iticu
Bad_Wolf: A je l' moze da se bira vrsta shtepa i njegova cvrstina? Kliknite za proširenje... e i ja se to pitala.... i htedoh da ga pitam jel moze kod istog hirurga sto je njemu produzavao k.iticu
Bad_Wolf Elita Poruka 21.926 10.10.2008. u 17:43 - Koji mu je...? #77 dark.lady: e i ja se to pitala.... i htedoh da ga pitam jel moze kod istog hirurga sto je njemu produzavao k.iticu Kliknite za proširenje... Znaci - tebi tvrdi shtep, a njemu mlitava kyta - ko radi taj i gresi?!
dark.lady: e i ja se to pitala.... i htedoh da ga pitam jel moze kod istog hirurga sto je njemu produzavao k.iticu Kliknite za proširenje... Znaci - tebi tvrdi shtep, a njemu mlitava kyta - ko radi taj i gresi?!
light & dark Buduća legenda Poruka 37.758 10.10.2008. u 17:45 - Koji mu je...? #78 Bad_Wolf: Znaci - tebi tvrdi shtep, a njemu mlitava kyta - ko radi taj i gresi?! Kliknite za proširenje... hehe
Bad_Wolf: Znaci - tebi tvrdi shtep, a njemu mlitava kyta - ko radi taj i gresi?! Kliknite za proširenje... hehe