Koji mobilni modeli imaju pristojan odnos RAM , stvarni RAM

Pa za viber ti treba monster od telefona, viber stalno trazi sve novije i novije android sisteme....ne znam trenutno sta trazi ali sigurno 6+

Problem je sto su kreatori softwarea priuceni , sve je to ad hoc programer....i onda se svasta vidja...
Jel nekome radi mozda busplus aplikacija, sipak, pa takvih bar 30 aplikacija domacih velikih trgovackih firmi....
Ni sa stranima nije bolje...

A koristiti radio mileva telefon, tj telefon koji je toliko busan i narusava osnove kulture a da ne pricam privatnosti, nije pametno ako bas ne koristite sve prednosti tog umrezenog znam gde si ko si i sa kim si pristupa...

Pa šta je android 6 ako ne stara verzija ako znamo da je sada aktuelan android 11 , kako ti to može biti problem, znaci radiće ti viber raspali i na telefonu starom 5 godina, kakav monstrum od telefona pominjes?

Imaš druge aplikacije, Google duo je bolji , WhatsApp..imas koliko hoćeš, šta si zapeo za biber...koji je najgori..
Dzaba ako 99% Srbije koristi viber...

Pola tih telefona uopšte nema toliko memorije koliko se prodaje čak ni aida 64 to ne može da otkrije toliko dobro su flešovani. Kupiš telefon sa 4 gb radne memorije i telefon ti jednostavno već posle par meseci uredno počinje da prijavljuje nedostatak memorije i počne da baguje.
KINEZI PREVARANTI!
Men se to nije desilo ni sa :
1. ZTE Blade Q Maxi, sacelih 1 Gb RAMA, ili 2, zaboravih sad
2. Ni sa Xiaomi Mi A1, sa 4gB-posle 2 godine telefon SAVRSENO radi-zabo se jednom-odtoplote mu krepala baterija.
3. Xiaom iRedmi Note 9 Pro 6/64. Takodje-NO PROBLEMO kakve ti spominjes.

Ma kršina od telefona ne zajjebavaj
Screenshot_2021-01-03-18-45-03-467_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg
Screenshot_2021-01-03-18-43-06-654_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Back