Koji mobilni imate....??

Koji mobilni imate.....??

• LG

• NOKIA

• SAMSUNG

• SONY ERICSON

• ALCATEL

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
OMG
kad procitam pojedine postove glava me zaboli...
ewo da probam da vam objasnim neke stvari
poredite telefone koji se porediti ne mogu... i totalno su razliciti

recimo d500: sminkerski telefon, 96mb memorije nije nista, zalosno je to sto se ovih 96mb popune sa par slika, video-klipova, i mp3 pesama, u principu samsung je na ovaj telefon stavio mp3 iskljucivo zbog mogucnosti postavljanja mp3 melodija, i onda iz ovoga zakljucujemo da je samsung bolji samo po dizajnu, koji ljudima koji se razumeju u tehniku i nije toliko vazan

6630: neki ce reci ruzan, neki ce reci lep ali niko nece reci prelep, iz prostog razloga sto ovaj telefon nije tu da pleni izgledom nego funkcijama. pored odlicno ekrana koji se moze podesiti tako da sam sebi regulise kolicinu osvetljenja, stereo mp3 tako da se telefon moze koristiti i kao mp3 player, 3g koja donosi GPS, live TV i druge pogodnosti, obrada exel, word, pdf, power point datoteka, citanje e-poste sa attachmentima, kameru od 1.3mpx, hot swap dv rs mmc i jos 1000 stvari koje mene mrzi da pisem... dolazimo do toga da je ovaj telefon pravi mali PDA uredjaj

i kao sto saladin reche: stvar ukusa
upravo tako, ljudi koji gledaju dizajn ce uzeti d500, oni u 99.9999% slucajeva i ne koriste sve opcije, tako da je ovaj telefon i vise nego idealan za njih
e sad meni nije jasno... chemu d600??? pazi d500 i d600 su dva ISTA telefona po dizajnu... funkcije ne koristis jer da ih koristis znao bi sta je symbian, linux etc..., znaci bukvalno ces baciti 100e vise, ali zbog cega?

Ja imam N6630, mogu vam reci da sam prezadovoljan fonom...
Imao sam u izboru da kupim D500 ili N6630... Posto sam pre 6630 imao i K700i, N6600, E700... I znam koliko znaci symbian odlicio sam se za N6630... I u opste nisam pogresio..

Kako sto Mirko rece D500 je dobar za poslovne ljude, i osobe koji hoce da njihov telefon bude pre svega lep... Istina je da D500 ima bolju kameru, bolji ekran. Ali kvalitet ekrana ne dolazi do izrazaja zbog male povrsine ekrana... Tako da dodje slicno N6630... Video zapis jeste ODLICAN ali ako je ODLICAN mora biti i veliki... Tako da memorija od 96mb za odlican video zapis, extra mp3, i cool slike ispadne mala...
******************************************************************************************************************

Moj savet je da ako se dvoumite oko D500 i N6630, bez razmisljanja uzmete N6630 jer je jeftini, i ima dosta vise opcija od samsunga... A i bolju bateriju;)

****************************************************************************************************************
POZZZDRAVVV

@Mirko BGD
Izvini brate ali moram ti retji da jedesh pitu guzvaru.
D500 nije proglashen za telefon godine samo zbog izgleda,to je jedan od najsigurnijih mobilnih koji se mogu natji na marketu(naravno da je originalan a ne da se kupi od prekupaca).Zato nemoj da mastis da D500 ne valja.

Sledeći je Samsung S500i. Ono je prelep aparat sa sasvim solidnim karakteristikama. Mislim da ne videh lepši aparat još...

imgbig.jpg

@master
pazi nisam ja rekao da telefon, telefon je ok... dizajn, zvuchnik....
mane telefona su, izuzetno mala memorija i BUG-ovitost, naime ortak iz CG je kupio originalan telefon, ne skidan ne dekodiran... i ima uzasnih problema...
ali za te pare postoje mnogo mnogo bolji modeli, i telefon u opste ne zaslusuje titulu telefona godine (izuzev ako ne gledamo dizajn sto je o5 pitanje ukusa... recimo meni se vise svidja v3 nego d500) ;-)

Ako nije D500 dovoljno dobar onda ni V3 nije,samo mu pogledaj cenu i sta ima u samom telefonu,katastrofa...ja bih se pre odluchio za D500.

Mirko ja ne znam sta je tvoj prijatelj kupio(verovatno machku u dzaku) ali kod mene znam nekoliko njih koji imaju D500 i niko nije imao ama bas nikakav problem s njim,jedina mana D500 a i ostalim Samsungovim telefonima je slaba baterija.Inache D500 je jedan od najsigurnijih na svetu mobilni telefon,za to dajem ruku ako nije tachno.

V3 je prosto receno bacanje para... To je telefon za ljude koji imaju pare i ne znaju sta ce od njih...
Kosta oko 250eur. I jedino sto vredi na njemu je display i maskica, funkcije UZAS!!! Izbacili su i neke modele V3Black, i V3PINK koji kostaju 500eur. A opet funkcije u odnosu na N6630 i D500 UZAS!!!

Najbolji izbor pri kupovini je ili N6630 za ljude koji hoce SYMBIAN... Ili D500 za ljude koji hoce siguran, lep i ne puno komplikovan fon... Ova dva fon-a imaju slicne funkcije moglo bi se reci iste.
Tako da neceti nigde pogresiti, samo sto ce vam ostati malo vise para kupovinom N6630

Master_Chief:
Znam dokle...hehe,ali dzaba SYMBIAN je gowno...barem josh 1-2 godine,josh uvek je to u fazi razvijanja.
A zasto je SYMBIAN losh,pa samo vidi gde su symbian telefoni,niko ih skoro ne spominje,a i retkost ih je videti...totalno su nepouzdani.

Ne bi da pobija tvoju cinjenicu, ali symbian telefoni su jako popularni...
Ako je symbian los, zasto onda Nokia na svoje N modele ga stavlja???
Symbian telefoni su medju najprodavanim, i najtrazinim telefonima... Pogledaj malo po sajtovima statistike... :D

A sad sto tvoj brat ima K750i, i ti D600 to druga stvar :D. Svako me svoje najbolje, ali ne moras bas da preterujes ;)

Telefoni sa symbianom su vise klase i skuplji su, mozda se zato tebi i tvojim drugovima ne dopadaju. ;) Symbian je os za 'pametne' telefone, istina je da ga ljudi ne vole zbog sporosti, ali ako pogledas sta sve imas na njemu i sve istovremeno radi..vredi. Inace, symbian odavno nije vise u 'fazi' razvoja. Razvija se vec 5-6 godina. To bi onda isto bilo kao da kazes win. je u 'fazi' razvoja :lol:
Jedino sto moze da se zameri symbian telefonima je sporost i nista drugo.

Back