OMG
kad procitam pojedine postove glava me zaboli...
ewo da probam da vam objasnim neke stvari
poredite telefone koji se porediti ne mogu... i totalno su razliciti
recimo d500: sminkerski telefon, 96mb memorije nije nista, zalosno je to sto se ovih 96mb popune sa par slika, video-klipova, i mp3 pesama, u principu samsung je na ovaj telefon stavio mp3 iskljucivo zbog mogucnosti postavljanja mp3 melodija, i onda iz ovoga zakljucujemo da je samsung bolji samo po dizajnu, koji ljudima koji se razumeju u tehniku i nije toliko vazan
6630: neki ce reci ruzan, neki ce reci lep ali niko nece reci prelep, iz prostog razloga sto ovaj telefon nije tu da pleni izgledom nego funkcijama. pored odlicno ekrana koji se moze podesiti tako da sam sebi regulise kolicinu osvetljenja, stereo mp3 tako da se telefon moze koristiti i kao mp3 player, 3g koja donosi GPS, live TV i druge pogodnosti, obrada exel, word, pdf, power point datoteka, citanje e-poste sa attachmentima, kameru od 1.3mpx, hot swap dv rs mmc i jos 1000 stvari koje mene mrzi da pisem... dolazimo do toga da je ovaj telefon pravi mali PDA uredjaj
i kao sto saladin reche: stvar ukusa
upravo tako, ljudi koji gledaju dizajn ce uzeti d500, oni u 99.9999% slucajeva i ne koriste sve opcije, tako da je ovaj telefon i vise nego idealan za njih
e sad meni nije jasno... chemu d600??? pazi d500 i d600 su dva ISTA telefona po dizajnu... funkcije ne koristis jer da ih koristis znao bi sta je symbian, linux etc..., znaci bukvalno ces baciti 100e vise, ali zbog cega?