Klothius
Ističe se
- Poruka
- 2.109
Gle sinak....da je visok DPI vazan u igrama ne bi za dzabe pro likovi igrali sa inteli 3.0 koji ima...koliko? koliko? Da da da cak glomaznih 800 DPI. Apsolutno ni u cemu nema veci DPI prednost kod miseva sve sto je bitno je da lepo lezi u ruci i da ima dobru optiku (bio to cista led dioda, bio to laser koji inace obicno ima losu naviku da ako je manje kvalitetan preskoci nego recimo led mis koji je recimo istog kvaliteta i bilo da je to neki infracrveni) da ne bi preskakao pri vecim trzajima ruke posto u fps igrama se pretendira na sto manji sens da bi nisan bia relativno miran pri pucanju. A ono sto vecina predvidi jeste da je iako imas dobar mis za igranje potrebna i dobra podloga jer ako zaista mislis da ti taj mis koji kosta ko 3 tramvaja ostane istog kvaliteta i recimo nakon 2 godine onda treba uzet i neku pristojnu podlogu a ne ove od po 50 kinti sto ima da se nadje u kamionima sa vocem i povrcem. Ja iskreno imam razer deathadder sa 1800 DPI i od skora qck heavy i iako deathadder kosta manje od tih ultra bljestavih svetlecih miseva sa zilion DPI-a mogu da savrseno lepo i bez problema odigram bilo sta i da mi bude poprilicno do jaja. E sad naravno sto veci DPI to je naravno lepo za imati ali ako nemas neku vecu zanimaciju za sta bi koristio taj mis sem za hvalisanje onda su to apsolutno bacene pare