- Poruka
- 388.420
A da se brzo spremi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj omiljeni letnji recept rezimA da se brzo spremi![]()
ala volim ovaj rezim plata ide a ja lezimmoj omiljeni letnji recept rezim
svi rade, a ja lezim![]()
Ovo mi je zanimljivo. Moracu da probam - samo da izbacim sve ljuto jer nisam ljubitelj. I da ispremestam ponesto u redosledu i kolicinama.Šakšuka definitivno:
Iseckati sitno crni luk, dve babure i jednu ljutu zelenu papričicu, propržiti na maslinovom ulju, dodati beli luk i kratko još pržnuti, dodati oguljeni seckani paradajz iz konzerve (114din u maksiju), staviti začine (ja stavljam so, malo šećera zbog paradajza, biber, kumin, malo bosiljka, mlevena ili tucana ljuta paprika na kraju). Ostaviti da se krčka dok voda ne ispari malo i šakšuka se ne zgusne. Dodati 2 ili 4 jaja i ne mešati, da ostanu na oko, poklopiti da se jaja ispoširaju u tome. Kad su jaja gotova, servirati i posuti seckanim peršunom ili vlašcem.
tvrdo kuvano jaje?kad smo kod salata, popeć na tavi pileća prsa i isjeć na manje komade, jaje utvrdo na manje komade, kisele krastavce usitniti, izliti po tome grčki jogurt i promiješati i voila osvježavajuća ljetna salata je tu.
tu najbolje ide somun.Dobar je i potaz od bundeve i da se malo zalije bundevinim uljem,ne treba puno vremenaBLT sendvic (bacon-lettuce-tomato)
svez paradajz na kolutove
nekoliko listova sveze zelene salate puterice iscela
tanko secena slaninica res pecena da bude skroz suva i hruskava (ponegde u svetu je to imalo da se kupi i gotovo, inace bukvalno par minuta u tiganju)
sveza lepinja ili malo tostirana ili somun - na pola
naslagati redom paradajz, salatu, slaninicu (ja volim i mrvicak majoneza preko)
NJAM za Vruc Dan!
da, kako ti zoveš tvrdo kuvano jaje?tvrdo kuvano jaje?
pa tako - jaje - tvrdo kuvano.da, kako ti zoveš tvrdo kuvano jaje?
Napisi.Dobar je i potaz od bundeve i da se malo zalije bundevinim uljem,ne treba puno vremena
Pa kuvas sastojke bundevu,sargarepu,luka i mozdad malo krompira ,ne volim pretereno.Kad se to skuva,ispasiras sve zajedno i onda vratis u posudu i kuvas.Kad serviras dodas biber i persun i ovo bundevino uljeNapisi.
Moja hrana leti a nema jednostavnijeUzmes parce sira uzmes paradajz
Navali