- Poruka
- 66.803
Recept tašta pravi punjene paprike 5 sati a ja samo svratimA da se brzo spremi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recept tašta pravi punjene paprike 5 sati a ja samo svratimA da se brzo spremi
Ti ceš da mi kažeš koji nemaš pojma samo lupaš po obicajuPeku i kuvaju u rerni sedi 1 za kraj godine
tzv 'precanske' punjene paprike
Pihtije za leto ?
iz frižidera , kao sladoled.Pihtije za leto ?
za razliku od punjenih paprika ala mario ..pihtije se kuvaju dugo..a to svakako nije za leto i letnje vrucine..iz frižidera , kao sladoled.
ma zezam se , nisam jeo pihtije godinama..... na žalost.za razliku od punjenih paprika ala mario ..pihtije se kuvaju dugo..a to svakako nije za leto i letnje vrucine..
Otkad sam ovo video kod tašte samo ovako pripremam sarmu i punjene paprike. Sto puta ukusnije!za razliku od punjenih paprika ala mario ..pihtije se kuvaju dugo..a to svakako nije za leto i letnje vrucine..
ovo je vec san snova na +40ma zezam se , nisam jeo pihtije godinama..... na žalost.
eto voćna salata sa sladoledom
Pogledajte prilog 1580202
Napr negroni ...Omiljeni letnji recept mi je koltel na plazi, gledas u more i osmeh se sam namesti
ti imaš smederevac na terasi ?Barem po smederevac na terasi!
Nije zena nego domacica!Naravno svaka žena mora da ima smederevac na terasi kako bi pekla paprike, pravila ajvar i džemove. Inače nije žena.
Ti nemaš?
Nije zena nego domacica!
Onda mali terasni smederevac za malu domacicu i zenu, da pece male paprike za mali ajvar i pravi male dzemovea šta ako je terasa mala i ne stane smederevac nego samo električni roštilj ili toster , ok uz toster može i kafe aparat