koji je sex najbolji

• Začetnik teme Začetnik teme don vito karleon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ana marija:
po meni je najbolji onaj kad sve puca, i posle kog ostanes bez texta, bez volje da se pokrenes kazes bilo sta, setila sam se nekoliko njih koji su stvarno bili super a vidis ne secam se redosleda ili ti kako se odvijalo, tj. nije bitno sta radis vec kako radis, a ako vec mozes onda vodi ljubav i zaboravi na sex :wink:

...SLOZILI U ...SVEMU.E KAD TO URADIMO,ONDA SEX VISE I NIJE BITAN.MOGU,HOCU,ZELIM I VODIM...LJUBAV! :wink:

kojote:
ana marija:
po meni je najbolji onaj kad sve puca, i posle kog ostanes bez texta, bez volje da se pokrenes kazes bilo sta, setila sam se nekoliko njih koji su stvarno bili super a vidis ne secam se redosleda ili ti kako se odvijalo, tj. nije bitno sta radis vec kako radis, a ako vec mozes onda vodi ljubav i zaboravi na sex :wink:

...SLOZILI U ...SVEMU.E KAD TO URADIMO,ONDA SEX VISE I NIJE BITAN.MOGU,HOCU,ZELIM I VODIM...LJUBAV! :wink:

dobro dosli u klub i koliko znam ima nas za sad troje ili gresim :wink: :?:

senzor:
naiva:
sada_vec_ozbiljan_momak:
nije sve u sexu, mnogo je u osobama koje ga upraznjavaju, mada da budem jasan, ja pravim veliku razliku izmedju sexa i vodjenja ljubavi

A u cemu je razlika?
Kada vodis ljubav, valjda imas sex!!??
Razlika je samo u postojanju osecanja prema toj osobi ili ne
:) :) :)
Bravo mala.

da ali kad imas sex nemas obavezno i ljubav, a u cemu je razlika saznaces kad EMOCIONALNO odrastes
p.s. velika slova ne znaci da sam povisila ton glasa, nego samo da podvucem :lol:

Back