- Poruka
- 52.045
Zadržava svoj pravac kretanja.Ok, a zašto ti C ima prednost u odnosu na B?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadržava svoj pravac kretanja.Ok, a zašto ti C ima prednost u odnosu na B?
Ne zadržava pravac kretanja, to je i poenta. Mora da stane i propusti C- a.Zar? Kako vozilo koje skreće ima prednost u odnosu na vozilo koje zadržava pravac kretanja?
Pa pričamo, nego vidim da si poslednji put rešavao raskrsnicu jašući konja, pa reko' da ti približim da poštovanje pravila funkcioniše za sva pravila, ne samo ona po želji.ALOOOO!!! Pricamo sve vreme o situycaciji gde NEMA ni semafora, ni znakova NICEGA!!! Da naravno da onaj sa zelenim svetlom ima "prvenstvo" u odnosu na onog a sa crvenim hahahha OMG![]()
Eto ponovo zasto si nepismen-objasnjeno (ti)je vec sto puta-C zadrzava pravac kretanja!!! To jest ide pravolinijski.Ok, a zašto ti C ima prednost u odnosu na B?
Pravilo "desne ruke" ne postoji.Isto je, postoji pravilo koje treba da uvažiš.
Kao što poštuješ semafor, policajca ili znak, tako treba da poštuješ i pravilo desne ruke.
Pa jahao sam tebe mozdaPa pričamo, nego vidim da si poslednji put rešavao raskrsnicu jašući konja, pa reko' da ti približim da poštovanje pravila funkcioniše za sva pravila, ne samo ona po želji.
Ajde molim te nabroj redom, po prioritetima, kako određuješ prvenstvo prolaza na nekoj raskrsnici.Zadržava svoj pravac kretanja.
I A ide pravo, znači li to da C i A mogu komotno po gasu, istovremeno?Eto ponovo zasto si nepismen-objasnjeno (ti)je vec sto puta-C zadrzava pravac kretanja!!! To jest ide pravolinijski.
Kod nas se kaže pravilo desne ruke, jednako koliko i desne strane, jasno je na šta se odnosi.Pravilo "desne ruke" ne postoji.
Postoji pravilo desne strane.
Koga i gdje sam nekog nazvao nepismenim, bole?Čisto da se odvikneš od toga da druge nazivaš nepismenima...![]()
Da si jahao mene, makar bi pravilno riješio raskrsnicuPa jahao sam tebe mozda
Sam si se namestio ebg .![]()
Može kod vas da se kaže i pravilo desne noge, ne menja ništa naKod nas se kaže pravilo desne ruke, jednako koliko i desne strane, jasno je na šta se odnosi.
Di znam, možda sam i pobrkao, sry.Koga i gdje sam nekog nazvao nepismenim, bole?
Da. Ali ide pravo. A B skreće.Ne zadržava pravac kretanja, to je i poenta. Mora da stane i propusti C- a.
Saobraćajac, semafor, saobraćajni znaci, pravilo desne strane. Ne možeš mene zbuniti.Ajde molim te nabroj redom, po prioritetima, kako određuješ prvenstvo prolaza na nekoj raskrsnici.
Pa može i desne noge, bitno je samo da pogledaš ima li koga desno.Može kod vas da se kaže i pravilo desne noge, ne menja ništa na
stvari da to pravilo jednostavno ne postoji.
Di znam, možda sam i pobrkao, sry.
I koje pravilo ćeš upotrebiti za slučaj iz prvog posta?Saobraćajac, semafor, saobraćajni znaci, pravilo desne strane. Ne možeš mene zbuniti.
Obrni okreni B nikako nema prednost nad A.I koje pravilo ćeš upotrebiti za slučaj iz prvog posta?
Saobraćajac,semafor,rotacija,šinsko vozilo,saobraćajni znaci,pravilo desne strane,pravilo suprotnog smjeraDa. Ali ide pravo. A B skreće.
Saobraćajac, semafor, saobraćajni znaci, pravilo desne strane. Ne možeš mene zbuniti.
BCA bukvalno školski primjer raskrsniceObrni okreni B nikako nema prednost nad A.
Opet se blamiraš?BCA bukvalno školski primjer raskrsnice
Obrni okreni B nikako nema prednost nad A.
Ende.Tako da je ovo pitanje vozačke kulture, a ne saobraćajnih propisa...
Sigurno da blokira.takvo je pravilo desne strane.Ako uopste znas sta je to.Kaso sto sam rekao,ako nema znakova,a oba puta su sa istim pravom prvenstva.Znaci mora se postovati pravilo desne strane.Ma da, sigurno.
B kreće, blokira C.
C kreće, blokira A.
A kreće, blokira B.
Bravo majstori.
Bilo nekad,mozda su sada promenili pravila.Eto koliko je to jednostavno![]()
Ja znam, za vas nisam siguran.Sigurno da blokira.takvo je pravilo desne strane.Ako uopste znas sta je to.
Kakvo bre pravilo desne strane, dokle ćete da se kačite za pravilo kojeKaso sto sam rekao,ako nema znakova,a oba puta su sa istim pravom prvenstva.Znaci mora se postovati pravilo desne strane.
Samo mala sugestija-na zadnjem mestu umesto pravilo desne strane pravila saobracaja-jer i pravilo desne strane spada u istu kategoriju a pravac kretanja takodje.Da. Ali ide pravo. A B skreće.
Saobraćajac, semafor, saobraćajni znaci, pravilo desne strane. Ne možeš mene zbuniti.