Koji je put laksi?

Odgovor na prvo pitanje je varijanta"daj shta dash kad sam vetj sam/sama da ne ostanem takav/va",to obichno rade patjenici koji znaju da nisu jedno za drugo ali kao..bar su drugovi i jeste veoma chesto.Realizam zarad nekih pogodnosti.
Tako nastaju veoma chvrsti brakovi,chvrsti u smislu da opstanu ma koliko oboje od starta bili neadovoljni i nesretjni zajedno...to je odgovor na drugo.
Trectje mi deluje mogutje...recimo...ako je u pitanju bila neka blaza fora bilo emotivna bilo sexualna pa kao zaostatak osetjanja a i pogodno je imati nekog ko te poznaje i s kojim se verovatno i slazesh ako si bio u vezi...pod uslovom,naravno,da su oboje u sebi to podjednako preboleli..i raskrrstili sa vezom.
Komsija svaka cast na odgovoru..

...slazhem se...prva varijanta otpada, vec se dobro poznajemo, nema previshe uzbudjenja....
...druga varijanta...pa, mozhe....
...kad jednom izgubim interesovanje za njega, tako i ostane....
...ako smo bash bili bliski, ako smo se razumeli....mozhemo da ostanemo prijatelji.....
p.s. uvek postoje i oni koje ne zhelish da sretnesh na ulici, ali ne preferiram skanadalozne raskide....

Prelaz sa drugarstva na ljubav mi se desio (skoro sve moje veze su pocele kroz druzenje). Ali za prelazak sa ljubavi na drugarstvo mislim da treba da evoluiram jos da bih bial u stanju. Obicno kad je gotovo je gotovo skroz. Treba biti jako tolerantan pa kad je gotovo nastaviti sa druzenjem.

Pitanje za oba pola
Da li je lakse:
- Preci sa drugarstva na ljubav
ili sa ljubavi na drugarstvo?

A drugo pitanje opet vezano za prvo..
Ako se prelazi sa drugarstva na ljubav da li je ta ljubav
jos cvrsce vezana ili?

A ako se prelazi sa ljubavi na drugarstvo
da li u tom slucaju DRUGARSTVO isto
kao da se dvoje nisu zabavljali uopste?

Crveno mi je bitnije nego plavlje...
Ne funkcionisem po toj matrici... Nema sanse da sa drugarstva predjem na ljubav... Ako me neko privlaci kao muskarac, onda necu samo da drugujem sa njim... A, ako me ne privlaci danas u seksualnom smislu, nece ni za 10 godina...
Sto se tice drugarstva nakon ljubavi, stanje je ovakvo - Sto je veca bila ljubav, to su manje sanse za drugarstvo nakon nje...

S druge strane, sa svojim ljubavnicima iz nekih kombinacija, kres shema i slicno, uvijek ostajem u drugarskim odnosima...

Ne funkcionisem po toj matrici... Nema sanse da sa drugarstva predjem na ljubav... Ako me neko privlaci kao muskarac, onda necu samo da drugujem sa njim... A, ako me ne privlaci danas u seksualnom smislu, nece ni za 10 godina...
Sto se tice drugarstva nakon ljubavi, stanje je ovakvo - Sto je veca bila ljubav, to su manje sanse za drugarstvo nakon nje...

S druge strane, sa svojim ljubavnicima iz nekih kombinacija, kres shema i slicno, uvijek ostajem u drugarskim odnosima...
Gazdarice odajem ti priznanje na zrelom odgovoru...
Ne razumem ovu boraniju ovde kako mogu nakon ljubavi da se druze...

One koje se diče drugarstvom sa muškarcima upućujem na štih probu predlažući im da malo zamašu repom pred tim dugogodišnjim dokazanim prijateljima. Koji odoli, mislim da se sa njim poigrala priroda i strpala žensko u tijelo muškarca. A takvih slučajOva poigravanja prirode, nažalost, ima.

Ništa odvratnije i od muškarca i od žene koji su u nekom friend fazonu nakon veze. I to je, naravno, pojava.

'Zalud, psajho, konstatovanje, niko se neće pomjeriti iz svojih papučarskih i licemjernih busija. Žene vole da ima (uz dečka, muža) još neko ko im se beskraaaajno divi i prave se blesave da to kao nije tako, a muškarci, TAKVI muškarci, ni sebi ne smiju da priznaju zbog čega su u kontaktu s prijateljicom.

znači,da konstatujemo...prijateljstvo između osoba suprotnog pola ne postoji... ?:roll:
mada,ne znam ni kako se to može odvojiti ljubav i prijateljstvo...koga volim,valjda sam mu i prijatelj...a ko mi je prijatelj,valjda ga i volim...:D

OK, reci nam, u čemu se sastoji ta vaša komunikacija i kako se nosite s činjenicom da se viđate, da se opuštate i smijete, a da to ne zadire u emotivnost koju ste imali? Možda žalite što nijeste zajedno, pa vam teško da priznate? Zanima me, stvarno me zanima, jer je očigledno, bar u vašem slučaju, bolje da se viđate nego da nemate nikakav kontakt.

Budi dobra, kao što si lepa, Pinkasta, pa pojasni ;)

®:
OK, reci nam, u čemu se sastoji ta vaša komunikacija i kako se nosite s činjenicom da se viđate, da se opuštate i smijete, a da to ne zadire u emotivnost koju ste imali? Možda žalite što nijeste zajedno, pa vam teško da priznate? Zanima me, stvarno me zanima, jer je očigledno, bar u vašem slučaju, bolje da se viđate nego da nemate nikakav kontakt.

Budi dobra, kao što si lepa, Pinkasta, pa pojasni ;)

Emocija nema, ni sa moje, ni sa njegove strane, to je sigurno.
Ja sam njega volela i on je mene voleo, ali sada toga nema.
Jako dobro se poznajemo, tako da pricamo o svemu, bas svemu.
Imamo medjusobno poverenje.
U nasem raskidu niko nije bio povredjen, bio je kompromisan.
Nijo od nas ne zali za tim sto nismo zajedno.
A, vidjamo se, zato sto najbolje razumemo jedno drugo.
To je svima u nasoj okolini cudno, ali tako je.

Pitanje za oba pola
Da li je lakse:
- Preci sa drugarstva na ljubav
ili sa ljubavi na drugarstvo?

A drugo pitanje opet vezano za prvo..
Ako se prelazi sa drugarstva na ljubav da li je ta ljubav
jos cvrsce vezana ili?

A ako se prelazi sa ljubavi na drugarstvo
da li u tom slucaju DRUGARSTVO isto
kao da se dvoje nisu zabavljali uopste?

Crveno mi je bitnije nego plavlje...
Najlakše je preko rijeke pa u šumu.

hm pa ne znam....kad pređeš sa ljubavi na drugarstvo onda malo drugačije gledaš stvari...i ne pređeš tek tako osim ako ti ništa drugo ne preostane...ali nije lako, mislim da možeš tek posle nekog vremena biti prijatelj sa nekim sa kojim si bio pre u vezi, još pogotovo ako ste se ružno razišli...tad i ne znam dal je moguče?

®:
One koje se diče drugarstvom sa muškarcima upućujem na štih probu predlažući im da malo zamašu repom pred tim dugogodišnjim dokazanim prijateljima. Koji odoli, mislim da se sa njim poigrala priroda i strpala žensko u tijelo muškarca. A takvih slučajOva poigravanja prirode, nažalost, ima.

Ništa odvratnije i od muškarca i od žene koji su u nekom friend fazonu nakon veze. I to je, naravno, pojava.

'Zalud, psajho, konstatovanje, niko se neće pomjeriti iz svojih papučarskih i licemjernih busija. Žene vole da ima (uz dečka, muža) još neko ko im se beskraaaajno divi i prave se blesave da to kao nije tako, a muškarci, TAKVI muškarci, ni sebi ne smiju da priznaju zbog čega su u kontaktu s prijateljicom.

Potpuno te podrzavam u ovom odgovoru...

Back