Koji je pravi auto za leto?

mario80

Stara legenda
Poruka
80.736
Koji biste auto odabrali za leto? Gledam neke kabriolete, da nisu veliki ali da mogu 4 osobe da se voze. Gledam minija 1.6 što mi se čini kao potrošač, gledam fiat 500c
Gledao sam 207 cabrio ali je mnogo mali u principu najlepši ali francuski kvalitet i nema mesta jbg. Panorama bi mogla da prođe ali to definitivno nije to.

IMG_20210707_121850.jpg

Pa pustiš klimu u kabrioletu, zatvoriš krov po suncu. Uveče otvoriš možeš i tad da se iživljavaš sa klimom 🤗

A letasu uvek bila surova nego se stari jbg. Sećam se nekada ni klimu nisam imao u stanu ni ventilator pa crkavam ujutro se probudim krevet mokar :D

Ma da, i tuče u glavu. Jok, na ovakvo pitanje bih pre 30 godina odgovorio da je to kabriolet, a sad vala nikako. Ovako nešto:

1625662291554.png

Najmanja stakla u odnosu na veličinu auta, znači najmanje se i zagreje kad ga ostaviš na parkingu, najmanje tuče sunce kad se voziš ... milina. :)

Ma da, i tuče u glavu. Jok, na ovakvo pitanje bih pre 30 godina odgovorio da je to kabriolet, a sad vala nikako. Ovako nešto:

Pogledajte prilog 962309

Najmanja stakla u odnosu na veličinu auta, znači najmanje se i zagreje kad ga ostaviš na parkingu, najmanje tuče sunce kad se voziš ... milina. :)
Подржавам.

По граду, у кабриолету... Иди бегај. Ови што мере температуру кажу 35 (у хладу), асвалт има 55, па ако те "полије" дизел аутобус... Стави наочаре за сунце, са брисачима.

Ko žene ste neke ne spušta se krov kada je +35 uostalom to je samo za specijalne prilike. Ima i sa metalnim krovom ima da se bira. Ona mala mečka izgleda prelepo sa tvrdim krovom i džabe je nešto oko 5 soma.

Meni ipak treba neko vozilo sa 4 sedišta lepa je ta mazda i 207 je prelep ali bih nešto ipak funkcionalnije. I to bi žena vozila ja samo povremeno kad idem u švaleraciju.

Buba cabrio je isto simpa ali zastarela vw tehnologija me odbija.

@Igi mrzi me da šrafim ne znam ni gde mi je alat zaboravio sam da ga imam otkad vozim hyundai :mrgreen:

IMG_20210707_231729.jpg

Poslednja izmena:
Ti kabrioleti su najgora stvar koja postoji, p makar bio i SCL500. Pre 30 godina sam isao na Rajac sa Dijanom i izgoreo sam kao da sam bio u Tunisu, a posle me ukocio i vrat. Najbolji auto je onaj sa dobrom klimom, a to nisu ove trocilindricne kosilice sto se voze po Srbiji. U Daubaiu sam video automobile koji prave za njihovo trziste. Neki imaju dva hladnjaka, a klima izbacuje kockice sa ledom.

Buba cabrio je isto simpa ali zastarela vw tehnologija me odbija.
Pa ti si taj koji non stop prdi o motoru sa 16 ventila pa eto u Bubi imas 1,6 16V motor i jel to ne valja?
Pritom se pokazao brutalno dobro i jedan je od onih extra motora koji nisu zahtevni. Takodje je i 1,9TDI motor brutalno dobar i pokazao se jako jako dobro.
Vlasnik placa na kom sam radio nekad je jos pre mog odlaska uzeo Bubu 1,9TDI i dan danas je vozi njegova zena a tome ima vec oko 14 godina.

I meni je glupo dizel cabrio ali evo u zadnje vreme gledam i slušam nove automobile maltene se ne čuju jbt. Moglo bi toda prođe danas ali novo ne ove polovne kršine iz uvoza sa milion km. Dakle opet se vraćamo na male benzince.

Poslednja izmena:

Back