koji je njoj **** ?

villageidiot:
Reših da otvorim svoju mračnu i pokvarenu dušu, jer ljudi ja ne znam koji je njoj ****!

Dakle da krenemo redom. U stvari, bolje da ispričam odmah. Da ne davim puno. Ona ima neki problem sa činjenicom da sam ja nov u njenom životu i da sam stran njenom društvu, šta li?! Hebem li ga, kako god ali kad je trebalo da se pojavim na žurci sa njenim prijateljima odjednom ja imam problem jer ... ja ne znam koji joj je ****. U stvari, prvo me nije nije zvala, jer nije bila sigurna hoće li njen "bivši" doći (to je tip s kojim je "provela pola života" kako ona kaže) pa valjda ja tu ne odgovaram. A tip koji je slavljenik me, da sve bude zanimljivije, pozvao. I sad ja taman ne znam dal da dodjem il da ne dodjem, kad ... i ona mene pozove ... i ja rešim da dodjem. Elem, opet ne znam koji je njoj ****. Ne valja ni to. Sad odjednom ja je ne razumem... ljudi razume li mene neko ovde? Nije to kraj priče... usput, moram da smršam, da nadjem poso, a i kada se sve to desi čekaju me novi zadaci (ko u Velikom Bratu, ne daj bože). Nepravda pa to ti je... ali koji je njoj ****, ljudi?

Znas koji joj je C?
Evo da ti kazem. Taj bivsi je nju otkacio i tebe drzi kao rezervu( mozda ga pravi ljubomornim). Ako uspe onovo da ga smuva ti si 0, a ako ne uspe bices joj pri ruci. Zar nisi cuo za devojke koje NE MOGU da budu same...
Ne znam, ako si fajter bori se za nju (ako ti je stalo do nje), mda ta vrsta fajta je unapred izgubljena.
Zena kad nekog zeli( kao ona njega?) pokusace da ga osvoji, bez da on zna da ima...jokera ...
Ajde, sve najbolje amigo, ali pazi sta sam ti rekla.

BRATE NA OVAJ MOJ POST OBRATI PAZNJU!

Evo ovako stoje stvari, imam osecaj da je ona sa tobom jer je je bivsi sutnuo ili ona njega i sad se ona kaje zbog toga, a nece da mu pridje, a i nece da mu pokaze da joj je stalo do njega jos uvek... Zato je nasla decka da ne bi solirala, da bi bivseg napravila ljubornog... Veruj mi da je tako... popricaj sa njom malo i vidi da je se otarasis na lep nacin, a ako te pozeli trazice te...

A ti radi trbusnjake i pocni kod nekog da radis i opusti se bice riba dug je zivot :lol:

Back