Milena M.
Obećava
- Poruka
- 77
Koji je najbolji odgovor kada vam na intervjuu za posao kažu: Prodaj mi ovu olovku, patiku, dušek...? Da li ste se susreli sa ovim pitanjem na intervjuu? Kako je najbolje odgovoriti na ovo pitanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je najbolji odgovor kada vam na intervjuu za posao kažu: Prodaj mi ovu olovku, patiku, dušek...? Da li ste se susreli sa ovim pitanjem na intervjuu? Kako je najbolje odgovoriti na ovo pitanje?
To je ona fora iz filma "Wolf of Wallstreet" zatrazis mu npr da ti se potpise negde, kad kaze nemam olovku ti se ponudis da mu prodas
Nije to fora iz filma. Većina upravo to pomisli i pogreši. Mogu da kažu prodaj mi patiku, toster, dušek... Da li bi i tu mogao da upotrebiš foru iz filma?
Ako mi ta stvar nije potrebna Bog otac me ne moze ubediti da je kupim. Saslusam prodavca do kraja i zahvalim se coveku na ponudi.Pa ti improvizuj, trgovina ti je neka vrsta manipulacije... Glavno je da musteriju ubedis da joj treba to sto prodajes
Jos nisam cuo da je neko dobio to pitanje
+1 sa istim misljenjemAko ne znaš kako do odgovoriš na takvo pitanje posao tog tipa nije za tebe.
+1+1 sa istim misljenjem
al si pametan, a sta cu onda jaKoji je najbolji odgovor kada vam na intervjuu za posao kažu: Prodaj mi ovu olovku, patiku, dušek...? Da li ste se susreli sa ovim pitanjem na intervjuu? Kako je najbolje odgovoriti na ovo pitanje?
Bog
Pre nego sto dodjete u tu ili slicnu situaciju , posaljite im ovakav CV :
http://fun.noizz.rs/resources/funImg/18-06-2012/55/650/3842-16eca3ccf623c7162dbfb4d2a4a569ae.jpg?v=0
![]()