Koji internet browser koristite????

Koji internet browser koristite?

• Chrome

• Opera

• Mozilla

• Safari

• Internet Explorer

• Maxthon

• Neki drugi......

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Однедавно преко Хромеа а сад и преко Сафарија не могу да приступам одређеним сајтовима. Једино могу преко Фајерфокса. Што се то дешава? Има ли још неки интернет прегледач да предложите. Какав је Интернет Експлорер?
IE je jedan od najlosijih browsvera i ja koristim Mozzilu,ali sigurno ima bolje i od nje.Probao sam Google Chrom,ali nije nesto(sto se mene tice) bolji od Mozille,a probao sam i Operu i ne izgleda losa,ali ja licno nikako ne mogu da udje u stos njenih podesavanja,trebalo bi duze da se pozabavim time ,pa sam se vratio na Mozzilu.

Однедавно преко Хромеа а сад и преко Сафарија не могу да приступам одређеним сајтовима. Једино могу преко Фајерфокса. Што се то дешава? Има ли још неки интернет прегледач да предложите. Какав је Интернет Експлорер?

maxthon

Једино Мозила и Макстон су успели да отворе моје налоге на сајтовима типа Купиндо, Банка Интеза и др.. а сви други су ми правили проблем. Тако да ова два набројана су врх све остало је класа ниже. Хвала Добром предсказању на препоруци.

Једино Мозила и Макстон су успели да отворе моје налоге на сајтовима типа Купиндо, Банка Интеза и др.. а сви други су ми правили проблем. Тако да ова два набројана су врх све остало је класа ниже. Хвала Добром предсказању на препоруци.

Trebalo bi da potrazis posao kao browser tester,vidim da to radis krajnje profesionalno.z:poz:

Trebalo bi da potrazis posao kao browser tester,vidim da to radis krajnje profesionalno.z:poz:
Професионално или не у пракси је доказано шта ради а шта не ради.z;)

- - - - - - - - - -

Ne znam, meni Chrome radi lepo sa Intezom, mozda si blokirao Javu ili nesto pa nece,.
Ако сам блокирао како онда ферцера у Макстону или Мозили.

ja koristim taj i operu dev. operu posto sam godinama ranije koristila operu presto i sad uglavnom pratim sta rade se operom.

a za ovo ne znam, posto ne idem ni na sajt banke inteza, ni na kupindo i ne koristim chromog...mada je opera na chromiumu.

Back