Koji internet browser koristite????

Koji internet browser koristite?

• Chrome

• Opera

• Mozilla

• Safari

• Internet Explorer

• Maxthon

• Neki drugi......

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dobro, nisu problematične ikonice već je, čim se toliko diskutuje o tome, problematičan postupak podešavanja rasporeda ikonica :p
Izvinjavam se što pametujem, samo ja te ikonice nikad nisam ni upotrebio jer mi je tastatura jednostavnija, pa se zapitah dal' su stvarno toliko bitne.. Srećno u daljnjem radu u svakom slučaju :D

Ко што рече @nevernabeba89, има све, јер то спада у основну "дугмад" навигационог тулбара. Reload дугме је на крају адрес бара, а Home је скроз десно, у основној поставци Мозиле одмах по инсталацији.

Sad imam šortkat na levoj strani za HOME, otprilike na razdaljini kao na kojoj se nalazio na 3.6 a reload desnim klikom.umesto da idem levo desno

Mada ću definitivno da se vrnem na trojku.
Mnogo je ova moja kanta slaba za ovo

Aman to vidim, nisam luda ali tvrdim da je to debilno u odnosu na 3.6 gde si lepo imao sve na jednom mestu...
Што би било дебилно? Има ли логике да све верзије личе једна на другу?!

... I zato sam ga to i pitala jel postoji opcija da se opet sve stavi na jednu stranu...
Што се овог питања тиче, јел си погледала слику коју сам ти окачио?
Значи, могуће је! А раније сам вам и објаснио како то одрадити. ;)

Што би било дебилно? Има ли логике да све верзије личе једна на другу?!

Што се овог питања тиче, јел си погледала слику коју сам ти окачио?
Значи, могуће је! А раније сам вам и објаснио како то одрадити. ;)

Moraju da liče!Tako sam navikla:rtfm:

:zcepanje:

Moraju da liče!Tako sam navikla:rtfm:

:zcepanje:

Pa instaliraj trojku onda. A Home ti može biti na lijevoj strani, evo vidi:

Vratila sam trojku, ali tek sad sam provalila da je sad i na njoj home skroz desno a reload na sredini kao na četvorci.

Kaži mi kako?????????????????????

Ovako:

Позиција сваког дугмета се може подесити преко: View > Toolbars > Customize... простим превлачењем на жељено место. ;)

costtoolb.jpg

Ja jednostavno hoću da mi home i reload budu pored new tab-a
znači back, forward, new tab, home, reload na levoj strani!
a ovde na ovoj listi ne vidim ni home ni reload

Ima back, forw. i new tab levo-kao i pre ali kako i reload i home da bacim levo?

ko me y-bo i da instaliram četvorku
dash_-1.gif
dash_-1.gif
dash_-1.gif

Ovako, sunchaya, pročitaj još 5 puta:

Позиција сваког дугмета се може подесити преко: View > Toolbars > Customize... простим превлачењем на жељено место. ;)

;)

3.6 pre instaliranja četvorke

Ali nema GAJBA :lol: (home)

home.jpg

nema RELOAD
ff36.jpg

kao na 3.6

Četvorka znaš kakva je.
3.6 posle vraćanja sa četvorke

36ff.jpg

Uostalom, zabole me ...
napravila sam šortkat, otprilike na istoj "udaljenosti" od leve strane prozora,kako je nekad i bilo, a reload radim desnim klikom. I nema me ovde na ovoj temi više
bye-1.gif

Poslednja izmena:

Back