Koji internet browser koristite????

Koji internet browser koristite?

• Chrome

• Opera

• Mozilla

• Safari

• Internet Explorer

• Maxthon

• Neki drugi......

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Позиција сваког дугмета се може подесити преко: View > Toolbars > Customize... простим превлачењем на жељено место. ;)

Ma ja sam ti hardveraš, pojma nisam imao:) Zahvaljujem;)

Koristim Operu i posle 5-6-7 godina, preći ću na Mozilu. Ne mogu da verujem da su stigli do 11. verzije i da je i dalje puna bagova.
Na primer, ja FB ne koristim, nemam prijatelje, ali imam nalog, i kada treba da pošaljem nekom poruku i ne može. Iskucam poruku, pritisnem da pošalje, i neće. Onda moram preko IE da pošaljem.

To je jedan nebitan bag, jer FB i ne koristim, ali postoji milion bagova koji su umorili. Na primer, zatvorim Operu, kliknem da otvori i neće. Izbaci neko obaveštenje, nego moram na ctrl+alt+delete i da prekinem proces, pa tek da upalim Operu. I to mi se dešava par puta dnevno.

Trenutno ne mogu da se setim još bagova, ali je neizdrživo. Nadam se da za Mozzilu ima plug in ''speed dial''.

Nisam imao ni jedan od ovih bagova koje si naveo.

Speed Dial su svi prekopirali, tako da ga imaš na skoro svim browserima. Na Firefoxu ima dosta više funkscija nego sam SD u Operi.

Morao sam da ukradem neciji screenshoot jer sa zeznuo stvar nesto na mozili . Vec sam pitao ali nisam znao da objasnim u celosti svoj problem . Evo sada kada vidim kod drugih uvideo sam u cemu je problem , naime , kako da vratim ovo crveno zaokruzeno ? :think:

Ukrao si od Sunchaya-e;)

A to dugme je za šta?:think: Novi tab? Idi na View/Toolbars/Customize pa vidi jel ga ima tu...

Operu na telefonu, i Operu (najpre zbog Turbo opcije) dok sam bio na dial up-u, onda prešao na Chrome kome je instant najveća prednost u odnosu na druge browser-e.. Ipak, nepostojanje speed dial-a (ima ekstenzije, ali sam trenutno za računarom gde je svaki megabajt RAM-a bitan :lol:), i još neke prednosti Opere su me vratile njoj.. Integrisan rss čitač, mail klijent, jednostavno i efikasno odrađeno blokiranje bannera i tako redom.. Šteta što je Opera uvek u zanemarljivom procentu zastupljena na tržištu, uvek su prvi uvodili novine ali svejedno ostajali u zapećku..

Позиција сваког дугмета се може подесити преко: View > Toolbars > Customize... простим превлачењем на жељено место. ;)

Ali nema GAJBA :lol: (home)

home.jpg

nema RELOAD

ff36.jpg

kao na 3.6

Poslednja izmena:
Ali nema GAJBA :lol: (home)... nema RELOAD... kao na 3.6

Ко што рече @nevernabeba89, има све, јер то спада у основну "дугмад" навигационог тулбара. Reload дугме је на крају адрес бара, а Home је скроз десно, у основној поставци Мозиле одмах по инсталацији.

ниси сконтао/ла да се може поставити да изглед ФФ 4.0 буде исти као и на ранијим верзијама са свим оним што доноси нова верзија?!

Ajde prosvetli me... Kaži mi KAKO da postavim da OVAKO (3.6)

ff36ff.jpg

Bude i OVDE (4.0)

ff40.jpg

Znači da su na jednoj strani i fw i back i home i reload i new tab

A ne da za home moram desno, reload na sredinu......
Napravola sam šortkat za home za reload koristim miš jer je ovo sve glupo!

Poslednja izmena:
Premda ne volim kad se neko pravi pametan kada neko pokušava da reši neki problem, ali pošto rasprava traje već duže vreme - nije li lakše samo za reload stisnuti F5 a za gajbu ALT + Home? :lol:

@paceru...
Ко се то прави паметан?!

Mislio sam na to što vi pokušavate da sredite to a ja dolazim sa predlogom da se jednostavno koriste prečice na tastaturi umesto problematičnih ikonica..

A vidiš, ja mislim da se ti malo praviš pametan?:think:
J.bt.. Da, ja se pravim pametan, na sebe i svoj komentar sam mislio, jel toliko teško shvatiti da sam mislio na sebe?! :dash::dash:

Back