nissan
Primećen član
- Poruka
- 907
Rijesio problem a toliko mi to smetalo........ Hvala DeMikelis,pozz..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Позиција сваког дугмета се може подесити преко: View > Toolbars > Customize... простим превлачењем на жељено место.![]()
Koristim Operu i posle 5-6-7 godina, preći ću na Mozilu. Ne mogu da verujem da su stigli do 11. verzije i da je i dalje puna bagova.
Na primer, ja FB ne koristim, nemam prijatelje, ali imam nalog, i kada treba da pošaljem nekom poruku i ne može. Iskucam poruku, pritisnem da pošalje, i neće. Onda moram preko IE da pošaljem.
To je jedan nebitan bag, jer FB i ne koristim, ali postoji milion bagova koji su umorili. Na primer, zatvorim Operu, kliknem da otvori i neće. Izbaci neko obaveštenje, nego moram na ctrl+alt+delete i da prekinem proces, pa tek da upalim Operu. I to mi se dešava par puta dnevno.
Trenutno ne mogu da se setim još bagova, ali je neizdrživo. Nadam se da za Mozzilu ima plug in ''speed dial''.
Koji ima fensi izgled kad jedino mozila lici na nesto? Meni su svi ostali nekako suvoparni,pogotovo Chrome.Volim ''fensi'' izgled kod broswera, a Fire mi je nekako old skul još uvek.
Slazem se u potpunostiJedina stvar koja me kod nje nervira je sto kad na linku drzis strelicu,pokaze celu aresu linka pa ako je adresa velika,prekrije pola ekrana. Samo to je zanemarljivo,dobre stvari preovladavaju
![]()
Ukrao si od Sunchaya-e
A to dugme je za šta?Novi tab? Idi na View/Toolbars/Customize pa vidi jel ga ima tu...
Позиција сваког дугмета се може подесити преко: View > Toolbars > Customize... простим превлачењем на жељено место.![]()
Ali nema GAJBA(home)
![]()
nema RELOAD
![]()
kao na 3.6
Ali nema GAJBA(home)... nema RELOAD... kao na 3.6
ниси сконтао/ла да се може поставити да изглед ФФ 4.0 буде исти као и на ранијим верзијама са свим оним што доноси нова верзија?!
Mislio sam na to što vi pokušavate da sredite to a ja dolazim sa predlogom da se jednostavno koriste prečice na tastaturi umesto problematičnih ikonica..@paceru...
Ко се то прави паметан?!
Mislio sam na to što vi pokušavate da sredite to a ja dolazim sa predlogom da se jednostavno koriste prečice na tastaturi umesto problematičnih ikonica..
Premda ne volim kad se neko pravi pametan kada neko pokušava da reši neki problem, ali pošto rasprava traje već duže vreme - nije li lakše samo za reload stisnuti F5 a za gajbu ALT + Home?![]()
@paceru...
Ко се то прави паметан?!
Mislio sam na to što vi pokušavate da sredite to a ja dolazim sa predlogom da se jednostavno koriste prečice na tastaturi umesto problematičnih ikonica..
J.bt.. Da, ja se pravim pametan, na sebe i svoj komentar sam mislio, jel toliko teško shvatiti da sam mislio na sebe?!A vidiš, ja mislim da se ti malo praviš pametan?![]()