Koji internet browser koristite????

Koji internet browser koristite?

• Chrome

• Opera

• Mozilla

• Safari

• Internet Explorer

• Maxthon

• Neki drugi......

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
OVAKO - TABOVI, IKONICE, SVE!!!!

ff36.jpg

A NE OVAKO

FF4-1.jpg

Vidim da su ti skrinšotovi u PNG formatu a ne BMP, znači - ne koristiš windows, ali to u svakom slučaju nema veze sa izgledom mozile.

(mislim na bebu)

Poslednja izmena:
koji imaš servis pak za xp ? :think:
možda ti to pravi problem jer je menjano puno toga
i na novim sp2 ili sp3 mož' da bidne drugo ponašanje nego kod tebe ?

tako po tom se .png klikće i uključiš taj menubar , jedino ako je neki bag
i da ti ne uključuje ili se pojavi samo kao linija
:eek:
:eek:
wtf?

Nisam baš sigurna da sam te razumela, ali ako ustvari komentarišeš moj komentar na njegov skrinšot, radi se samo o tome da znam da (npr) Ubuntu sve skrinšotove pravi u PNG formatu, a (osnovni) windowsovn print skrin je u BMP formatu, s' tim što ti naravno daje i više opcija u kom ćeš ga sačuvati.

Poslednja izmena:
imam veliki problem ,instalirala sam mozila 4 pocela je da koci i kad god sam izlazila iz nje upalise crash raport,obrisala, uzela sam druge verzije ,uvek isto,sta da radim?obrisala istoriat ,zatvorila sam, sve sto sam citala po forumima sam probala i sve isto,sad imam 3.6....na srpskom,a komp je pak3,ako je i to bitno ,molim pomoc

De ti je šortkat, ne vidim ga?:think:

Mene na FF jedino nervira Refresh button, pomjeren je udesno.

hpage-1.jpg

Tu je sve najbitnije :)
A to za reload je stvarno glupo i prvo mi se to nije dopalo, pa sad moram kao bržu opciju da koristim opciju desni klik reload
http://forum.krstarica.com/showthre...-koristite?p=17732461&viewfull=1#post17732461
ali su barem opet vratili da ti se novi tab koji otvaraš srednjim klikom otvara odma pored onog gde si kliknuo a ne na kraju svih otvorenih tabova a to je valjda krenulo od 3.6 i znam da me smaralo zbog "moći navike"

Poslednja izmena:
hpage-1.jpg

Tu je sve najbitnije :)
A to za reload je stvarno glupo i prvo mi se to nije dopalo, pa sad moram kao bržu opciju da koristim opciju desni klik reload
http://forum.krstarica.com/showthre...-koristite?p=17732461&viewfull=1#post17732461
ali su barem opet vratili da ti se novi tab koji otvaraš srednjim klikom otvara odma pored onog gde si kliknuo a ne na kraju svih otvorenih tabova a to je valjda krenulo od 3.6 i znam da me smaralo zbog "moći navike"

Aham, improvizovala si u bookmarks, sad kapiram:)

Slažem se to za novi tab, najbolje je kad se otvara odmah do trenutno otvorenog:ok:

Koristim Mozillu ali ujedno i da pitam nesto pa molim da mi pomogne neko.Pre dva dana instaliram neku glupost koja se zove Get Media Player i posle mi se pojavi i neki Babylon i ja lijepo deinstaliram ovaj Get Media Player.Medjutim sad kad god otvaram Mozillu pojavljuje mi se cio red nekakvih tabova valjda se tako nazivaju (lice na male prozore) pa bih ja to da obrisem ali neznam kako a sto je jos gore cio windows mi na njemackom.Kako da obrisem to jer ocigledno nicem ne koriste

A mnogo je glupo što je home na ff4 bačen skroz desno. Morala sam ladno da napravim šortkat na do'vat ruke

...
Mene na FF jedino nervira Refresh button, pomjeren je udesno.

...
A to za reload je stvarno glupo i prvo mi se to nije dopalo, pa sad moram kao bržu opciju da koristim opciju desni klik reload...

Позиција сваког дугмета се може подесити преко: View > Toolbars > Customize... простим превлачењем на жељено место. ;)

Koristim Mozillu ali ujedno i da pitam nesto pa molim da mi pomogne neko.Pre dva dana instaliram neku glupost koja se zove Get Media Player i posle mi se pojavi i neki Babylon i ja lijepo deinstaliram ovaj Get Media Player.Medjutim sad kad god otvaram Mozillu pojavljuje mi se cio red nekakvih tabova valjda se tako nazivaju (lice na male prozore) pa bih ja to da obrisem ali neznam kako a sto je jos gore cio windows mi na njemackom.Kako da obrisem to jer ocigledno nicem ne koriste
@nissan... Пробај преко "Ansicht > Symbolleisten" (или томе сл.) да дечекираш новокреирани тулбар.

Koristim Operu i posle 5-6-7 godina, preći ću na Mozilu. Ne mogu da verujem da su stigli do 11. verzije i da je i dalje puna bagova.
Na primer, ja FB ne koristim, nemam prijatelje, ali imam nalog, i kada treba da pošaljem nekom poruku i ne može. Iskucam poruku, pritisnem da pošalje, i neće. Onda moram preko IE da pošaljem.

To je jedan nebitan bag, jer FB i ne koristim, ali postoji milion bagova koji su umorili. Na primer, zatvorim Operu, kliknem da otvori i neće. Izbaci neko obaveštenje, nego moram na ctrl+alt+delete i da prekinem proces, pa tek da upalim Operu. I to mi se dešava par puta dnevno.

Trenutno ne mogu da se setim još bagova, ali je neizdrživo. Nadam se da za Mozzilu ima plug in ''speed dial''.

Back