Koji internet browser koristite????

Koji internet browser koristite?

• Chrome

• Opera

• Mozilla

• Safari

• Internet Explorer

• Maxthon

• Neki drugi......

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jedno pitanjce da ne otvaram novu temu tice se browsera . Instalirao sam Chrome pe nekih mesec dana , i ono u pocetku se primetila znacajna , veoma znacajna razlika u brzini izmedju njega i Mozile i ono, bio sam zadovoljan, medjutim u poslednje vreme Chrome radi tako spooooorooo :( Brisem History redovno, cuo sam da zbog toga moze da se uspori , sta mu je ? :eek:

koja ti je verzija ,ja sam trenutno na 8.0.552.0 beta i radi sasvim ok.

zavisi sta brises,ako ispraznis kes i cookie normalno je da prvo otvaranje neke strane bude sporije od narednog,posto ce ga drugi put imati kesiranog,al usporenje uopsteno ne bi trebalo da postoji

2004in4.jpg

Iskren da budem meni chrome radi za nijansu sporije na sedmici nego na xp-u u koji retko ulazim i na kome leti ,a brzina mi je 1Mb/s. Ako se gpu akcelerator odnosi na brze otvaranje slika, pa mozda i jeste malo brze,tesko je oceniti posto je meni 90% vremena u pozadini ukljucen jdownloader koji nesto skida,tako da ne bi bio odgovor relevantan,a i da mi ubrzaju net na 2Mb/s prvi dan bih primetio dok bi mi sutra bilo sasvim uobicajeno,tako i sa tim gpu acel. ako me razumes. Al mogao bih da odradim neki test sa 4 browsera,starom i novom verzijom chrom-a,na 2 os-a , i otvaranjem slika u velikoj rezoluciji,load-u nekih internet strana uz naravno ciscenje kesa i cookie-a . Pa da vidim sta kaze zabelezeno vreme,posto mene samo to i interesuje kod browsera . Al to nista do sutra. Usput mislim da sam ovo vec negde postavio,opsiran test i ko se razume zna na sta da obrati paznju kod odabira browsera

Poslednja izmena:

Back