_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
rekla sam da sve "paramedicinske" stvari ostavis za pp 

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poruka obrisana
J
Nisam isla zato sto sam vrlo svesno prihvatila cinjenicu da jedem i kada treba i kada ne treba i da jedem hranu koja izuzetno goji.
Kada sam sebi to priznala krenula sam da menjam nacin ishrane...![]()
I iskreno mislim da nema potrebe za komentarima tipa : mislim da je vreme da je malo iskritikujes sto ti kvari koncepciju''...jer svako ima pravo na svoje vidjenje i savet.
Pozzzz dobri ljudi!!
Zanima me nesto..ima me malo..hm..malo vise..ma dbeo sam, sta sada da zavlacim i uvijamE sad, mene hleb ubija i to znam! Nije mi problem da ga izbacim u potpunosti ali ni to nije resenje jer opet ga, sa druge strane treba jesti, a kod mene pojam 'umereno' ne postoji. Izbacio bih beli hleb, nema problema. Ali koji hleb jesti? Toliko ih ima na trzistu da to nije normalno. Rado bih jeo crni ali se zna da taj hleb boje i da je to najobicniji beli, sto znaci da opet jedemo jedno te isto samo plus aditivi. A na rafovima u radnjama hleba kakvog hoces u onim celofanima: razeni, dijet, sa ovim, sa onim..hajde ko ima iskustva neka me prosvetli i kaze sta je od ovoga stvarno dobro za ishranu i sta nema efekat na telo kao zdranje Njegovog Visocanstva Belog Hleba? Ili sam u potpunoj zabludi i sve je to isto?
![]()
koje ces da mu propises...npr ti? ovde na forumu? ili da se posavetuje u VIVI ili u nekom dnevnom casopisu?
Cini mi se da te clanke pisu lekari.Takodje lekari pisu i knjige.Nutricionisti uce iz tih knjiga(ustvari mozda sve sami smisljaju)Te knjige su verovatno jeftinije od pregleda nutricioniste.
Ne smes da ga izbacis iz potpunosti.
Ja sam beli sava bas izbacio i ne jedem ga preko 15 god..tad kad sam skidao kilazu uz svaki obrok sam pio jogurt ili mleko..tad nije ni bio neki izbor razenih i integralnih..danas ima toliko zdravijih zamena za ono sto organizmu treba iz hleba sve je stvar navike i volje
Ne jedes uopste nikakav hleb 15 god ?Ja sam beli sava bas izbacio i ne jedem ga preko 15 god..tad kad sam skidao kilazu uz svaki obrok sam pio jogurt ili mleko..tad nije ni bio neki izbor razenih i integralnih..danas ima toliko zdravijih zamena za ono sto organizmu treba iz hleba sve je stvar navike i volje
Tako je.Beli hleb donosi najvise kilograma i bez njega se itekako moze.
![]()
Uglavnom stariji ne mogu jesti bez hleba nista cak ga jedu uz supu..shpagete..pirinac..krompir..i uz to ne pojedu uopste mnogo hrane..ali imaju po 100kg i ne kapiraju da je samo to problem i vecera kasno uvece pa odma u krevetTako je.
Beli hleb donosi najvise kilograma i bez njega se itekako moze.![]()
Ne jedes uopste nikakav hleb 15 god ?
tad kad sam skidao kilazu uz svaki obrok sam pio jogurt ili mleko
hm... ako jedem 1/2 kriške hleba u jednom obroku zanima me koja
bi to vrsta hleba bila od ovih koje možemo kupiti u našim marketima .... ?
.......
Ali kada bih morala da biram koji je kupovni najbolji (a da moze da nahrani coveka samo od 1/2 kriske), to bi bio onaj nemacki, pljosnati hleb, tvrdi bez kvasca (zaboravila sam kako se zove). Ima ga osim u Biospajzovima i u Maksiju. Mada je i on pun onih E12345 stvari.
.......
Eto, izvinjavam se na spamu.
Ovo je moj najveci problem i mislim da zbog toga uvek kuburim sa 2-3 kg viskaSve mogu da smanjim, izbacim ali jogurt uz dorucak, rucak i veceru nikako. I na kraju dodjem na to da dnevno unesem 500 kalorija samo od jogurta i to mora biti Kravica jer su oni malomasni bljak
![]()
Valjda ce se sad stvar malo regulisati jer sam uzela psa koji takodje obozava jogurt, pa se desavaju situacije tipa "ko je popio moj jogurt"![]()
pa sta znam meni nisu bljak i ne lepi mi se nista a obicno vise od litre popijem na dan..probaj vitalife sa 1%mm..ili ja pomesam s kefirom pola pola..mada ima i veze to s krvnom grupom koje namirnice goje..u svakom slucaju je bolje i zdravije od hleba
![]()
.......Mislim da ''Klas'' ima kvalitetan hleb ......
Taj nisam pila, probacu. Kako mislis ima veze s krvnom grupom koje namirnice goje?![]()