Koji fakultet upisati

Carmen 01

Početnik
Poruka
39
Jos uvek ne mogu da odlucim koji fakultet da upisem. Ako bi neko mogao da mi kaze koji su najbolji fakulteti u Beogradu i koji mi se najvise isplati da upisem? (Tj. za koji ima posla) Takodje me zanima kolike su sanse da se zaposlim negde u inostranstvu sa zavrsenim fakultetom? (Npr. da se zaposlim u Nemackoj) Znam da vecina mrzi privatne fakultete ali kolike su sanse da cu pre naci neki posao sa njim?

Jos uvek ne mogu da odlucim koji fakultet da upisem. Ako bi neko mogao da mi kaze koji su najbolji fakulteti u Beogradu i koji mi se najvise isplati da upisem? (Tj. za koji ima posla) Takodje me zanima kolike su sanse da se zaposlim negde u inostranstvu sa zavrsenim fakultetom? (Npr. da se zaposlim u Nemackoj) Znam da vecina mrzi privatne fakultete ali kolike su sanse da cu pre naci neki posao sa njim?
IT, medicina(najbolje kao dr.specijalista) ,hemija,biohemija,mašinstvo.To važi vezano za inostranstvo. Za Srbiju, upiši fax sa kojim ti rođaci ili prijatelji mogu naći dobru vezu da se zaposliš.

NIsi napisao da li prirodne ili drustvene nauke, molekularna bilogija ili Engleski......

Gradjevina , etf, masinac, mozes i sa ekonomijom kod nas da se dobro zaposlis.
prava samo ako imas vezu za posle.

IT, medicina(najbolje kao dr.specijalista) ,hemija,biohemija,mašinstvo.To važi vezano za inostranstvo. Za Srbiju, upiši fax sa kojim ti rođaci ili prijatelji mogu naći dobru vezu da se zaposliš.

Još bolje. Učlani se u SNS, pokaže se kao dobar poltron i ne mora ni upisivati fakultet ima šansu da se zaposli bilo gde.
A Informer i Vučko će mu oprati sve prljavštine.

Nije dovoljno samo da upišeš nešto od čega se možeš zaposliti nego i da li si sposoban da zvršiš to što si upisao. Dešava se da na nekim fakultetima pola i više od pola upisanih studenata na nekom smeru ne stigne do završne godine a kamoli diplomira, jer to što su upisali ih ne zanima pa im je samim tim i teško da uče takvo gradivo.

Back