Како међународни студент може да се пријави на Пољопривредни факултет Универзитета у Београду?

Tangying

Početnik
Poruka
2
здраво момци,

Ко може да ми каже како да се упишем на Пољопривредни факултет Универзитета у Београду за међународног студента? Где га применити? Може ли се применити на мрежи? Које академске и језичке услове треба испунити? Написао сам мејл одељењу прошле недеље, али до сада нисам добио одговор.

Хвала.

здраво момци,

Ко може да ми каже како да се упишем на Пољопривредни факултет Универзитета у Београду за међународног студента? Где га применити? Може ли се применити на мрежи? Које академске и језичке услове треба испунити? Написао сам мејл одељењу прошле недеље, али до сада нисам добио одговор.

Хвала.
Dobrodošao u obrazovni sistem Republike Srbije. Medjunarodni student iz CG ili Srpske? Ja sam mislio piše neki iz Nepala, ali skontam da znaš ćirilicu.

Dobrodošao u obrazovni sistem Republike Srbije. Medjunarodni student iz CG ili Srpske? Ja sam mislio piše neki iz Nepala, ali skontam da znaš ćirilicu.
Хвала свима на ентузијазму. Ово питање постављам у име једног ученика из Кине који тренутно похађа средњу школу на Новом Зеланду. Чуо сам да Србија има дугу историју пољопривредне цивилизације, баш као и наша земља, па сам желео да дођем овде да видим и комуницирам.

Back