Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Koji fakultet planirate da završite posle srednje škole?
Mozes da radis svuda.. npr. ministarstvo odbrane, zastita zivotne sredine i prostornog planiranja.. ma u svakom ministarstvu postoji jedan od nas .
U svakoj vecoj kompaniji kojoj treba menadzer bezbednosti (a treba im dosta..npr. Filip Moris, Stark, Nelt, .... ma sve vece firme)
Mozes da radis i u svakoj firmi u sektoru ljudskih resursa (ukoliko zavrsis taj smer).
A najmanja je verovatnoca da ces raditi pri vojsci jer oni zaposljavaju sa Vojne akademije..
a sto se tice policije, treba ti veza (naravno) ili master na Policijskoj akademiji.
Menadzer bezbednosti NIJE cikica koji ''cuva'' banku, postu, diskoteku , mb NIJE pandur, inspektor... za one koji tako misle.. a ima ih puno
meni se svidja FB. Ali sta raditi sa njim, necu da zavrsim fax, i onda sedim u kuci ili radim neki posao koji nema veze sa vezom.. sad sam u medicini, ali medicina kao fakultet mi se ne svidja.. ima li neko ko je zavrsio FB, i '' svoj posao''?
meni se svidja FB. Ali sta raditi sa njim, necu da zavrsim fax, i onda sedim u kuci ili radim neki posao koji nema veze sa vezom.. sad sam u medicini, ali medicina kao fakultet mi se ne svidja.. ima li neko ko je zavrsio FB, i '' svoj posao''?