Koji AV imate?

Koji AV imate?

• Norton

glasova: 8 4,8%
  • Kaspersky

glasova: 22 13,1%
  • Eset

glasova: 38 22,6%
  • Bitdefender

glasova: 2 1,2%
  • F-Secure

glasova: 2 1,2%
  • G-Data

glasova: 0 0,0%
  • AVG

glasova: 22 13,1%
  • Avira

glasova: 26 15,5%
  • Avast

glasova: 32 19,0%
  • McAfee

glasova: 1 0,6%
  • Trend Micro

• Kingsoft

• Microsoft Essentials

glasova: 7 4,2%
  • Panda

• neki drugi

glasova: 8 4,8%

• Ukupno glasova
    168
  • Anketa je zatvorena .
Pa sta vi mislite da ja krekujem ljudi? Word? Ne! Koristim LibreOffice. Kupio sam TheBat! email client. Krekujem samo Windows i Adobe. Sve ostale stvari koje sam krekovao u stvari ne koristim nego eto, testirao ili ko zna zasto sam ih krekovao. Zatrebaju jednom u sto godina...

Tema je otvorena pre (bezmalo) dve godine.
U TOP 10 ubedljivo vodi ESET (za koji sam prošle godine i ja glasala jer sam njega koristila).
Međutim u poslednje vreme ga poprilično "pljuju"
Pa jel neće biti problem, da se sledeće nedelje - kad se ova anketa završi, čisto poređenja radi napravi nova lista a ostave podaci iz ove ankete pa da vidimo kako sada stoje stvari. Živo me zanima...
:hvala:

Tema je otvorena pre (bezmalo) dve godine.
U TOP 10 ubedljivo vodi ESET (za koji sam prošle godine i ja glasala jer sam njega koristila).
Međutim u poslednje vreme ga poprilično "pljuju"
Pa jel neće biti problem, da se sledeće nedelje - kad se ova anketa završi, čisto poređenja radi napravi nova lista a ostave podaci iz ove ankete pa da vidimo kako sada stoje stvari. Živo me zanima...
:hvala:

:) Anketa se završava za godinu dana. Mada, slažem se da bi nova anketa bila odlična. Valjda će nadležni organi učiniti nešto povodom toga.

Nadležni bi mogli lock temu i otvoriti novu anketu.

A što se tiče same teme, šta ja znam, koristim ESET ponekad me nervira kad upadne neki virus koji neće da se obriše a ESET neće da se smiri i nemogu ništa da promenim ali i to sam nekako rešio pa za sada još uvek podržavam ESET.
Ali bi u tu novu anketu na sve ove anti-viruse dodao MalwareBytes Anti-Malware i onaj neki Comodo kako se već zvaše.

Podržavam otvaranje nove ankete, pozdrav. :bye:

Ako nije problem i ako se svi slazu,mogu ja da sastavim spisak,mogu i da otvorim novu temu,samo ne znam kako da ubacim to za glasnje :/
Ne kazem da niko drugi ne ume da napravi spisak,ali sam testirao puno antivirusa,i zelim da ubacim dosta koje nisam video na ovom starom spisku,a koji su jako dobri...

Ako nije problem i ako se svi slazu,mogu ja da sastavim spisak,mogu i da otvorim novu temu,samo ne znam kako da ubacim to za glasnje :/
Ne kazem da niko drugi ne ume da napravi spisak,ali sam testirao puno antivirusa,i zelim da ubacim dosta koje nisam video na ovom starom spisku,a koji su jako dobri...

Mozes ubaciti, samo sumnjam da ce dobiti koji glas. Ako pogledamo gornju anketu, mnogi poznati nisu se bas proslavili. Mozda bi bilo bolje da ubacis 7-8 najpopularnijih i opciju ''ostali''.

I u ovoj staroj anketi je "moj" bio (i ostao) lider a sad na novoj anketi "moj" (za sada) drži lidersku poziciju
Avast-Antivirus-2011.png

...evo i ovde da pitam...

..koristila sam avast free antivirus, danas je istekao neki probni rad, nisam ni znala da to ima, sad mi iskace,prozor gde trazi registraciju, ali kad kliknem na registruj
vise nije free..vec pise da je snizenje za 60%....ludilo totalno..
..pokusala sam da ga deinstaliram, ali nece svaki put pise da je navodno neka greska....
..mozete li mi pomoci da vidimu u cemu gresim, kako da to odradim kako valja, da bi mogla da instaliram drugi...ne mogu bez tog programa, a ne daju mi se pare za
ono sto ima besplatno..

...hvala...

..ma da, prvo moram ovaj da deinstaliram a neceeee.......i kakav ti je taj kombo...ja sam do sada koristila avast i bila sam zadovoljna, i sad nemam pojma sta se
desilo i kako sam zadnji put instalirala taj neki kraci kao probni...:(

..ma da, prvo moram ovaj da deinstaliram a neceeee.......i kakav ti je taj kombo...ja sam do sada koristila avast i bila sam zadovoljna, i sad nemam pojma sta se
desilo i kako sam zadnji put instalirala taj neki kraci kao probni...:(

Sta pise u poruci koja ti se pojavljuje? Koliko dugo imas taj avast? Tj. kada si zadnji put uspesno reinstalirala Avast?

imam avira free,kad god skeniram komp.traze restart ,uradim ali na scan sistem pise not perfomed,uradila san scan vise puta, sta da radim ?
ostavim kop u stand by,dolazim ne mogu da upalim,restartujem i pise ...avira truncated,itd,itd

Back