- Poruka
- 11.257
Ja sam prvo uzeo trial 30 dana sa njihovog sajta, pa kad mi je to isteklo, instalirao sam onaj promotivni trial od 90. Fenomenalno radi za sad.
Šta ćeš sa licencom za F-Secure...ne bilo lijepo da stoji ne iskorištena...??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam prvo uzeo trial 30 dana sa njihovog sajta, pa kad mi je to isteklo, instalirao sam onaj promotivni trial od 90. Fenomenalno radi za sad.
Šta ćeš sa licencom za F-Secure...ne bilo lijepo da stoji ne iskorištena...??
Ne boj se ti, bice i ona iskoristena, ali kad istekne Norton.
Ima li neko resenje za ovo? Kad kliknem na fix it now, nista se ne desava. Kad uradim roll back... pa onda update, opet se javlja ova poruka. Poslednji download mi je bilo reinstaliranje I-tunes.
Pogledajte prilog 181719
Drug, šalim se malo...ne shvataj odmah pogrešno...
Ima li neko resenje za ovo? Kad kliknem na fix it now, nista se ne desava. Kad uradim roll back... pa onda update, opet se javlja ova poruka. Poslednji download mi je bilo reinstaliranje I-tunes.
Pogledajte prilog 181719
Microsoft Securty Essentials + Avast 6 = savršenstvo; stvarno nema premca. MSE barem u mom slučaju ama baš nikada ne prošuta gamad u sistem, a Avast koristim isključivo zbog sandbox-a. Da imam sandbox u MSE ne bih ni koristio Avast jer definitivno nije bolji; često mi se desi da MSE prijavi crvić, a Avast samo čuči i češe prepone xD
Microsoft Securty Essentials + Avast 6 = savršenstvo; stvarno nema premca. MSE barem u mom slučaju ama baš nikada ne prošuta gamad u sistem, a Avast koristim isključivo zbog sandbox-a. Da imam sandbox u MSE ne bih ni koristio Avast jer definitivno nije bolji; često mi se desi da MSE prijavi crvić, a Avast samo čuči i češe prepone xD
Linux kralj...sa njim rado šetkam po internetu onako opušteno bez straha. U vindovsu koristim G Dada mada ni Panda nije bila loša, ranije sam je koristio. Panda je sveobuhvatno rešenje prvobitno namenjeno antispejver zaštiti a kasnije joj je dodat antivirus i zaštitni zid. G data je antivirus kome je kasnije dodat antispejver i još neke stvarčice ali pošto pričamo o antivirusima moja preporuka je G Data. Kasperski je prenaduvan i preopterećuje komp a to nikome ne treba, previše se bakće sa virusima koji traju samo jedan dan...pa oni ni ne stignu do nas i već nestanu!. Stvarno mi nije jasno kome treba antivirusno rešenje zbog kog ćete čekati po 2 minuta da vam se otvori Ofiss???? Mislim da mnogi ovde preteruju sa oprezom, nema potrebe za tim , treba imati pouzdan antivirus ali ne treba biti fanatik pobogu, pa mi smo kučni korisnici. Koliko vas ovde koristi e-banking? 1%? Pa virusi se u današnje vreme i prave za kradju podataka o vašim karicama a ne da vam prave neke druge probleme jer to je pravi smisao virusa, spejvera, trojanaca itd. Viruse više ne prave bubuljičavi tinejgeri u nekom podrumu već školovani programeri koji tačno znaju šta žele, imaju cele timove i razvijenu strategiju delovanja. Zar vi stvarno mislite da će neko sve to plaćati da bi nekom u srbiji isključivao komp svakih 10 minuta? ili punio hard?
Uostalom ko se plaši virusa nek instalira linux unutar vindovsa i neka pegla sa linuxom on je ionako : brži, lepši i stabilniji od vindovsa...bez brige. Pozzz
Veruj mi ovo je tačnoDuhovito![]()