Koji antivirus koristite? (2011/2012)

• Začetnik teme Začetnik teme falco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji antivirus koristite?

• BitDefender Antivirus

• Norton Antivirus

• ESET Nod32 Antivirus

• Kaspersky Antivirus

• F-Secure Antivirus

• Zonealarm Antivirus

• McAfee Antivirus Plus

• Panda Antivirus

• Avira Antivirus

• Avast Antivirus

• AVG Antivirus

• Microsoft Security Essentials

• Comodo Antivirus

• Neki drugi (obavestiti Falca da doda opciju ;) )

• Gdata Antivirus

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pozdrav, ljudi :)
Imam jedan problem, pa se nadam da ce mi neko pomoci... Imala sam Kaspersky ranije, medjutim nesto se zeznuo i nikako vise nece da radi, ni kad ubacim one kljuceve. Nego nebitno to, skinula sam malopre ESET SMART SECURITY 7, i ukljucila da mi skenira laptop i kod smart scan-a je pronasao 55 pretnji, a kod first scan-a 40.... E sad, ono sto mene buni jeste to da nema opcije da obrisem te viruse. Pokusavala sam da nadjem u opcijama, ali nisam uspela. Jel zna neko kako da podesim da ih obrise ili sta vec treba da uradim? Ili sam ja skinula pogresno...

Pozdrav, ljudi :)
Imam jedan problem, pa se nadam da ce mi neko pomoci... Imala sam Kaspersky ranije, medjutim nesto se zeznuo i nikako vise nece da radi, ni kad ubacim one kljuceve. Nego nebitno to, skinula sam malopre ESET SMART SECURITY 7, i ukljucila da mi skenira laptop i kod smart scan-a je pronasao 55 pretnji, a kod first scan-a 40.... E sad, ono sto mene buni jeste to da nema opcije da obrisem te viruse. Pokusavala sam da nadjem u opcijama, ali nisam uspela. Jel zna neko kako da podesim da ih obrise ili sta vec treba da uradim? Ili sam ja skinula pogresno...

Najverovatnije su ti u karantinu, potrazi to i obrisi ih odatle i to je to.;)

VIPRE-Internet-Security-2014-Beta.png

Ljud,odma cete mi reci instaliraj avast,ali ne,dosta vise sa konvencionalno,ajd i da experimentisem.Instalirao sam neki UtilTools koji je kao pre 2 godine bio u listi solidnih free ava iako kao ne koristi nijedan poznati engine vec ima razradjen svoj.E sad kad sam ga instalirao on mi je rekao da cu prvo imati potuno funkcionalnu trial verziju,a nakon toga se ukljucuje freeware,tako je po defaultu i samo mozes kliknut ok.Program se upalio i nije funkcionalan,pise da nema licence i da ceka na engine? Ne moze uopste da skenira?

juče mi se apdejtovao avast i od tada me ne pušta na google, twitter, a mislim da se i na forum krstarice žalio!!! za fejsbuk izgleda nema primedbi
dodala sam čak ove sajtove u "izuzetke" ali malo reaguje (tj nekad pusti na google a nekad neće) a malo ne.
eto sad je isključen
:roll:
koristim besplatni avast (ovo iz firefoxa)

iz hroma je bolje, hoće i na google i na forum, mada se stalno nešto žali. neće na twitter
...
u stvari bunio se kod "https" sajtova, iskljucila sam "enable https scanning" i sad moze da se surfuje... kod hroma je bilo malo bolje ali npr nije hteo na twitter

Poslednja izmena:

Back