Koji antivirus koristite? (2011/2012)

• Začetnik teme Začetnik teme falco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji antivirus koristite?

• BitDefender Antivirus

• Norton Antivirus

• ESET Nod32 Antivirus

• Kaspersky Antivirus

• F-Secure Antivirus

• Zonealarm Antivirus

• McAfee Antivirus Plus

• Panda Antivirus

• Avira Antivirus

• Avast Antivirus

• AVG Antivirus

• Microsoft Security Essentials

• Comodo Antivirus

• Neki drugi (obavestiti Falca da doda opciju ;) )

• Gdata Antivirus

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Onda brisi i mene sa Nortona i prebacuj na Comodo posto ni ja ne mogu menjam.

Norton je jako dobar antivirus, ja ga koristim godinama i nikad nisam imao problema. Možeš da ga preuzmeš preko Torenta sa bugarskog sajta ZAMUNDA, tamo nema šta nema. Ne mogu da verujem kakvi su rezultati ankete. to je verovatno zato što se ovi AV (Avast i Eset) najčešće koriste (kao besplatni) pa se misli da su najbolji. O kasperskom takođe imam jako dobro mišljenje, samo treba za njega jača mašina da ne usporava rad računara. Pored Avasta i Nod-a uvek nešto može da se provuče, naročito kod besplatnih verzija.

Norton je jako dobar antivirus, ja ga koristim godinama i nikad nisam imao problema. Možeš da ga preuzmeš preko Torenta sa bugarskog sajta ZAMUNDA, tamo nema šta nema. Ne mogu da verujem kakvi su rezultati ankete. to je verovatno zato što se ovi AV (Avast i Eset) najčešće koriste (kao besplatni) pa se misli da su najbolji. O kasperskom takođe imam jako dobro mišljenje, samo treba za njega jača mašina da ne usporava rad računara. Pored Avasta i Nod-a uvek nešto može da se provuče, naročito kod besplatnih verzija.

Ja ovo ipak ne bih preporučio. To ti je isto kao da unajmiš Zvezdana Jovanovića da te štiti.

Ljudi, da li moze pomoc oko Kaspersky antivirusa? Koristila sam taj, pa je istekla ona trial verzija i ne znam kako da ubacim one sifre da ga samo obnavljam. Reinstalirala sam, pa ponovo skinula i trazi mi aktivacioni kod, a ja ne znam kako i gde da nadjem. Nasla sam nesto, otpakovala, ali mi ne prikazuje kod koji treba da ukucam. Inace, skinula sam 2014 verziju, tu sam nasla.
Hvala unapred na odgovoru!

Ljudi, da li moze pomoc oko Kaspersky antivirusa? Koristila sam taj, pa je istekla ona trial verzija i ne znam kako da ubacim one sifre da ga samo obnavljam. Reinstalirala sam, pa ponovo skinula i trazi mi aktivacioni kod, a ja ne znam kako i gde da nadjem. Nasla sam nesto, otpakovala, ali mi ne prikazuje kod koji treba da ukucam. Inace, skinula sam 2014 verziju, tu sam nasla.
Hvala unapred na odgovoru!

https://www.google.rs/search?q=Kasp...ourceid=chrome&ie=UTF-8#q=kaspersky+2014+keys

- - - - - - - - - -

Vipre, Malwarebytes, Trojan Killer, Super Anti Spyware, Trojan remover, Adware Cleaner.... Vipre je glavni ostali po potrebi :)

Hvala na linku, ali pre nego sto sam pitala, cackala sam po googlu i nisam uspela da ukucam aktivacioni kod, stalno mi izbacuje da je nesto isteklo. Pa sam mislila ako neko moze da mi pojasni sta da uradim, komp mi je vec duze bez zastite, trazim po netu, ali se ne snalazim.

Ne ukucavas kod ni serijski broj vec uvezes Key fajl u program :)

Znaci imas na netu Key fajlova za Kaspersky , preuzmi i uvezi u program ako je vazeci - Aktiviras

Ja bih preporučio da se maneš te zajebancije sa ključevima i krekovima i instaliraš neki besplatan antivirus.
Imala sam Avast i nista nije radio kako treba, brdo virusa sam imala. A Kaspersky je ocistio kad sam instalirala, prepoznao ono sto Avast nije.
Ne ukucavas kod ni serijski broj vec uvezes Key fajl u program :)

Znaci imas na netu Key fajlova za Kaspersky , preuzmi i uvezi u program ako je vazeci - Aktiviras
Imam neke fajlove, koje sam otpakovala i kad kliknem na njih, pojavi mi se da ne mogu da ih uvezem. Mozda i ne radim kako treba, posto se ne razumem nesto u ovo. Jel ima negde na netu korak po korak kako se ubacuje, da ne smaram ovde? :D Trazila sam, ali ne nadjoh.
I, momci, hvala na objasnjenjima i savetima! Ali dzabe kad se ne razumem i ne znam kako da uvezem, osim ako nije da kliknem na fajl, posto mi je svako neko komplikovanije ceprkanje nepoznato. :)

Postoji jedan odličan ruski torent-sajt (što podrazumeva potrebu postojanja nekog torent-klijenta ili download-menadžera koji podržava torente na tvom računaru). Evo linka za KIS 2014 sa "ugrađenim" ključem do 29. januara 2016 godine. Dakle, potrebno je samo da instaliraš program (a prethodno si počistila sistem od ostataka starog KIS pomoću besplatnog programa KAVRemover) i možeš da uživaš do gore navedenog datuma:whistling:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4676761.

Back