Koji antivirus koristite? (2011/2012)

• Začetnik teme Začetnik teme falco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji antivirus koristite?

• BitDefender Antivirus

• Norton Antivirus

• ESET Nod32 Antivirus

• Kaspersky Antivirus

• F-Secure Antivirus

• Zonealarm Antivirus

• McAfee Antivirus Plus

• Panda Antivirus

• Avira Antivirus

• Avast Antivirus

• AVG Antivirus

• Microsoft Security Essentials

• Comodo Antivirus

• Neki drugi (obavestiti Falca da doda opciju ;) )

• Gdata Antivirus

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Rudjer i Veleski

Jeste odličan, ni ja već godinu dana nisam ništa zapatila. nego treba vremena stvarno da se čovek navikne...ranije recimo, dok nisam imala Comodo instaliram igricu i naravno sve ide lako...a sad kad instaliram igricu 5 puta mi iskače i pita dal dozvoljavam ovo, dal dozvoljavam ovo..a ja sam i inače paranoična, uopšte nisam dobar kandidat za surfovanje netom...sve čitam 5 puta pa tek onda klikćem :lol:
Ali sada već otprilike prepoznajem šta je ok a šta je sumnjivo pa u skladu s tim dozvoljavam i odbijam:D

Bit Defender free još nije najsretnije rešenje,nema baš nikakve opcije hteli su da bude skroz jednostavan pa tako nema exclusions za fajlove nego kad uleti u krekove briše redom bez pitanja.

Ja ga od sada instaliram na slabije mašine i neka briše sve što stigne.....a, ako se nekome ne sviđa neka kupi sebi licencu nekog drugog programa ako mu ne odgovara BT.

Neznam dali postoji toliko slaba mašina na koju nemože da se instalira Avast free...Prema njemu je Bit Defender free napredan kao program za 2003.godinu.

Ima, ima kod naroda još celerona od 800 Mhz.....ali znaš u čemu je problem sa avastom ili nekim drugim programom...ja njega kada instaliram mnogi "stručnjaci" ga isključe kada skidaju neku igricu jer su ubijeđeni da je taj Crack FP pa nakon sedam dana zovu jer se sa računarom nešto čudno dešava. Ovako, instaliraj BD a ako mu se ne sviđa neka ga mijenja.....to više nije moj problem.....ali problemi koji nastanu nakon toga se naplate...

Isto kao i wild_child imam Aviru, a koristim i Malwarebytes Anti-Malware.
Nego, imao sam ta dva programa instalirana i nešto sam skinuo Aviru, pa je ponovo instalirao. Tada mi je traženo da skinem Malwarebytes Anti-Malware, što nisam učinio, jer nisam imao nikakvih problema što su oba programa na kompjuteru. Uvek mi je kompjuter bio čist. Da li je bolje ipak da skinem Malwarebytes Anti-Malware?

Poslednja izmena:
Isto kao i wild_child imam Aviru, a koristim i Malwarebytes Anti-Malware.
Nego, imao sam ta dva programa instalirana i nešto sam skinuo Aviru, pa je ponovo instalirao. Tada mi je traženo da skinem Malwarebytes Anti-Malware, što nisam učinio, jer nisam imao nikakvih problema što su oba programa na kompjuteru. Uvek mi je kompjuter bio čist. Da li je bolje ipak da skinem Malwarebytes Anti-Malware?

Meni je malwarebytes pomogao kad mi se zablokirao windows update, ocistio mi windows on neke kerefeke i onda sam ga deinstalirao jer je obavio svoje, a i pravi medium load (koristim tunup utilitis pa mi pokaze sta koci masinu)

Back