Koji antivirus koristite? (2011/2012)

• Začetnik teme Začetnik teme falco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji antivirus koristite?

• BitDefender Antivirus

• Norton Antivirus

• ESET Nod32 Antivirus

• Kaspersky Antivirus

• F-Secure Antivirus

• Zonealarm Antivirus

• McAfee Antivirus Plus

• Panda Antivirus

• Avira Antivirus

• Avast Antivirus

• AVG Antivirus

• Microsoft Security Essentials

• Comodo Antivirus

• Neki drugi (obavestiti Falca da doda opciju ;) )

• Gdata Antivirus

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
bart.gif

Slika sve kaže. :D

Uvek je bolje koristiti nesto sto je drugi probao. :D

Onda brisi i mene sa Nortona i prebacuj na Comodo posto ni ja ne mogu menjam.

Ispravljeno.

P.S: Vise necu ispravljati. Prosao brzi voz. ;)

Imam vrhunskog majstora i on mi je ugradio Comodo. Pre toga imala sam Avast, AVG, Kaspersky, Norton, ali bih opet zapatila viruse. Otkad imam Comodo, moj komp je bezbedan.
To malo dodje sa vremenom i samo od sebe,prvo jurcaš po netu i klikaš na sve i svašta i koji god AV da imaš uvek se nečim napuniš i nijedan nije dobar. Kasnije stekneš neke svoje navike po netu i znaš šta smeš da radiš a šta ne pa kad instaliraš neki novi AV sa njim nemaš problema ne zato što je on baš tako jako dobar nego što ti u samom startu eliminišeš 90 % opasnosti pošto se sad već bolje snalaziš nego pre par godina.

To malo dodje sa vremenom i samo od sebe,prvo jurcaš po netu i klikaš na sve i svašta i koji god AV da imaš uvek se nečim napuniš i nijedan nije dobar. Kasnije stekneš neke svoje navike po netu i znaš šta smeš da radiš a šta ne pa kad instaliraš neki novi AV sa njim nemaš problema ne zato što je on baš tako jako dobar nego što ti u samom startu eliminišeš 90 % opasnosti pošto se sad već bolje snalaziš nego pre par godina.

Tačno.

Ja se s tim na primer ne slazem. Kad bi tako bilo onda bi svi, imalo pametni ljudi presli na Linux i cao.
Kolko je kompova bilo zaraženo u onom naletu lažnog flash playera na fejsu sa bilo kojim AV svi su popadali a sad svako ko je jednom naleteo već zna za tu foru pa mu je dosta i Avast free pošto više neće instalirati neku glupost koju mu traži neka web stranica i to na engleskom jeziku.I onda kaže sad više nemam virusa od kako koristim Avast.

Imam ja i Dormeo i zaista je prijatno spavati na njemu.

Jel me primas na nocenje,da ga isprobam :)

Avast IS+MB+MCShield+zdrav razum

Probao sam Comodo,nije nasao nista tako da sam se vratio na avast ,sto menjati proverene stvari :)

Ima jedna luda stvar kod mene,instalirao sam verziju 6.0.1125 krekovana zamenom dll-a s tim da mora da se iskljuci update programa jer ako ga updatuje izvale da je nelegalan,onog dana kada je mnogima avast prestao sa radom koji su koristili istu verziju kao ja,meni se i ako iskljucen sam updateovao i nastavio po starom,kako, nisam pametan,evo dokaza,nova verzija a i dalje sve ukljuceno i sljaka :mrgreen:

al3q0n.jpg

Kolko je kompova bilo zaraženo u onom naletu lažnog flash playera na fejsu sa bilo kojim AV svi su popadali a sad svako ko je jednom naleteo već zna za tu foru pa mu je dosta i Avast free pošto više neće instalirati neku glupost koju mu traži neka web stranica i to na engleskom jeziku.I onda kaže sad više nemam virusa od kako koristim Avast.

Da u tom smislu si u pravu. Svasta ljudi click-cu po netu. Ali ja sam prvenstveno mislio na krekove. Jer 99% virusa koji ljudi zakace, dolaze sa interenta, skidaju se preko browsera i slicno. Tesko da danas neki prodre preko email-a. A onaj 1% moze da se desi preko CD/DVD ova koji ljudi razmenjuju.
Inace, za sve one koji koriste ilegalan Windows, vec u samom takvom Windowsu, jako cesta pojava je da je virus ili trojanac ili nesto, vec spakovan tokom instalacije. Pre nego stignes da stavis bilo kakav antivirus ili bilo sta.
I tako :)

Jel me primas na nocenje,da ga isprobam :)

Avast IS+MB+MCShield+zdrav razum

Probao sam Comodo,nije nasao nista tako da sam se vratio na avast ,sto menjati proverene stvari :)

Ima jedna luda stvar kod mene,instalirao sam verziju 6.0.1125 krekovana zamenom dll-a s tim da mora da se iskljuci update programa jer ako ga updatuje izvale da je nelegalan,onog dana kada je mnogima avast prestao sa radom koji su koristili istu verziju kao ja,meni se i ako iskljucen sam updateovao i nastavio po starom,kako, nisam pametan,evo dokaza,nova verzija a i dalje sve ukljuceno i sljaka :mrgreen:

al3q0n.jpg

Hahahah, 2050 expiration date. xD

Back