Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Pa po tom stavu bi najbolje bilo da ceo zivot provedemo pod kamenom, tako nas nijedno zlo nece dotaci 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš da nisam to rekla...aliKad_LupimLupim:Pa po tom stavu bi najbolje bilo da ceo zivot provedemo pod kamenom, tako nas nijedno zlo nece dotaci![]()
Donekle i jeste, nisam *fina* oko mnogo stvari, ali što se tiče alkohola...ma možda je to moj stav jer ne pijem, da ga volim drugačije bih razmišljala...Kad_LupimLupim:Nisi, al' to ti je ocigledno stav.
Hehe za tebe i nisam pomislila da si smekerKad_LupimLupim:A, vi ste me devojke ovde pogresno shvatile, verovatno je bilo ono: "Jao, evo ga jos jedan koji glumi smekera, time sto se hvali kako moze da pije ko smukEh, muskraci nikad se nece opametiti, misle da je sve u dokazivanju ko je jaci i ciji je duzi!"
![]()
![]()
![]()
_____________________________________________________Kad_LupimLupim:Kako ste vi fine, prosto covek ne zna koju bi prvo da zeni![]()
LPhoklica:Hehe za tebe i nisam pomislila da si smekerKad_LupimLupim:A, vi ste me devojke ovde pogresno shvatile, verovatno je bilo ono: "Jao, evo ga jos jedan koji glumi smekera, time sto se hvali kako moze da pije ko smukEh, muskraci nikad se nece opametiti, misle da je sve u dokazivanju ko je jaci i ciji je duzi!"
![]()
![]()
![]()
![]()
mortishaaa:SHOOOOOOOOOOOOOOCK SHOCK SHOCK SHOCK SHOCK SHOCK ... SHOOOOOOCKbe_what_u_wanna_be:a odkud ti znas da se meni taj medicinski alkohol ne svidja?
![]()
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Mogu li biti ponosnija što nemam pojma ni iskustva o alkoholu?Tinar:Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili)...
LPhoklica:Mogu li biti ponosnija što nemam pojma ni iskustva o alkoholu?Tinar:Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili)...
Možda propustim neku zabavu večeras? :?
ne... :wink:
:wink: Mislim da se ne treba ponositi ni time shto neko pije ili shto neko ne pije. Neko ne podnosi alkohol, njegov ukus, a neko bash voli. Chak je i to stvar ukusa. I naravno da su oni shto piju da bi se napili pravi debili. Ali, njih ne treba meshati sa alkosima. Alkosi imaju duboki psihichki problem.Bliznakinja:LPhoklica:Mogu li biti ponosnija što nemam pojma ni iskustva o alkoholu?Tinar:Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili)...
Možda propustim neku zabavu večeras? :?
ne... :wink:
Да..ја знам само за ђус..ЖИВЕЛИ!!!!![]()
Zracis.Tinar:Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili). O alkoholu znaju samo oni koji se time bave. Od teme nasta debata koja nema bash neke veze sa temom...
Okani me se...fizio:Zracis.Tinar:Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili). O alkoholu znaju samo oni koji se time bave. Od teme nasta debata koja nema bash neke veze sa temom...
ako nam kamen ne padne na glavu...Kad_LupimLupim:Pa po tom stavu bi najbolje bilo da ceo zivot provedemo pod kamenom, tako nas nijedno zlo nece dotaci![]()
necu.Tinar:Okani me se...fizio:Zracis.Tinar:Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili). O alkoholu znaju samo oni koji se time bave. Od teme nasta debata koja nema bash neke veze sa temom...
fizio:necu.Tinar:Okani me se...fizio:Zracis.Tinar:Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili). O alkoholu znaju samo oni koji se time bave. Od teme nasta debata koja nema bash neke veze sa temom...![]()
![]()
oni koji se ne bave alkoholom ne znaju pojedinosti ili mnogo o alkoholu ali taman posla da ne znaju nista...ustvari svi mi znamo osnovne informacije o alc. a neki od nas znaju i visheTinar:Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili). O alkoholu znaju samo oni koji se time bave. Od teme nasta debata koja nema bash neke veze sa temom...
Ma dajjj. Ovde se mnogi izvlache na svoje iskustvo. Ono shto jedino znamo (i shto treba da znamo) da ako puno pijesh napijesh se, mozesh i trovanje da nabacash, da cesh se rastrezniti jedino ako cekash i da cesh se uzasno osecati kad se probudish. Ovo ostalo, just sh*it.Foxy_Cleopatra:oni koji se ne bave alkoholom ne znaju pojedinosti ili mnogo o alkoholu ali taman posla da ne znaju nista...ustvari svi mi znamo osnovne informacije o alc. a neki od nas znaju i visheTinar:Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili). O alkoholu znaju samo oni koji se time bave. Od teme nasta debata koja nema bash neke veze sa temom...
Lav MB Jelen...PiVo ZAkOn
:wink:
Tinar:Ono shto jedino znamo (i shto treba da znamo) da ako puno pijesh napijesh se, mozesh i trovanje da nabacash, da cesh se rastrezniti jedino ako cekash i da cesh se uzasno osecati kad se probudish.Foxy_Cleopatra:oni koji se ne bave alkoholom ne znaju pojedinosti ili mnogo o alkoholu ali taman posla da ne znaju nista...ustvari svi mi znamo osnovne informacije o alc. a neki od nas znaju i visheTinar:Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili). O alkoholu znaju samo oni koji se time bave. Od teme nasta debata koja nema bash neke veze sa temom...
Lav MB Jelen...PiVo ZAkOn
:wink:
Zato ja to nikad ne govorim, nemojte, ljui,obecava ti sebi ono sto i sami znate da necete ispuniti!Moon Child:a jel zna neko da mi objasni onaj sindrom,kada jutro posle kazete 'necu nikad vise'...a to nikad traje do uvece?![]()