koji alc. shmeka mocno?

Nisi, al' to ti je ocigledno stav.
A, vi ste me devojke ovde pogresno shvatile, verovatno je bilo ono: "Jao, evo ga jos jedan koji glumi smekera, time sto se hvali kako moze da pije ko smuk :lol: Eh, muskraci nikad se nece opametiti, misle da je sve u dokazivanju ko je jaci i ciji je duzi!" :lol: :lol: :lol:

Kako ste vi fine, prosto covek ne zna koju bi prvo da zeni :roll:

Kad_LupimLupim:
Nisi, al' to ti je ocigledno stav.
Donekle i jeste, nisam *fina* oko mnogo stvari, ali što se tiče alkohola...ma možda je to moj stav jer ne pijem, da ga volim drugačije bih razmišljala...
Kad_LupimLupim:
A, vi ste me devojke ovde pogresno shvatile, verovatno je bilo ono: "Jao, evo ga jos jedan koji glumi smekera, time sto se hvali kako moze da pije ko smuk :lol: Eh, muskraci nikad se nece opametiti, misle da je sve u dokazivanju ko je jaci i ciji je duzi!" :lol: :lol: :lol:
Hehe za tebe i nisam pomislila da si smeker :lol:
Kad_LupimLupim:
Kako ste vi fine, prosto covek ne zna koju bi prvo da zeni :roll:

A i vi ste mi mušktarčnine, ne zna žena kog će pre...

mortishaaa:
be_what_u_wanna_be:
a odkud ti znas da se meni taj medicinski alkohol ne svidja?
SHOOOOOOOOOOOOOOCK SHOCK SHOCK SHOCK SHOCK SHOCK ... SHOOOOOOCK

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
:roll: :roll: :roll: ovo nije trebalo da se shvati ozbiljno.

Bliznakinja:
LPhoklica:
Tinar:
Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili)...
Mogu li biti ponosnija što nemam pojma ni iskustva o alkoholu? :cool:
Možda propustim neku zabavu večeras? :?
ne... :wink:

Да..ја знам само за ђус..ЖИВЕЛИ!!!! :D
:wink: Mislim da se ne treba ponositi ni time shto neko pije ili shto neko ne pije. Neko ne podnosi alkohol, njegov ukus, a neko bash voli. Chak je i to stvar ukusa. I naravno da su oni shto piju da bi se napili pravi debili. Ali, njih ne treba meshati sa alkosima. Alkosi imaju duboki psihichki problem.

Danas sam pričala s bratom na temu alkohola i alkoholizma. Malo me je i iznenadio broj alkoholičara, neki kao da to sami još ne vide, imaju neki svoj slobodan stav o tome kao: "Idem na žudrku da bih se odvalio".
Imam neki osećaj da će im trežnjenje neće biti lako...
:(

Tinar:
Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili). O alkoholu znaju samo oni koji se time bave. Od teme nasta debata koja nema bash neke veze sa temom...
oni koji se ne bave alkoholom ne znaju pojedinosti ili mnogo o alkoholu ali taman posla da ne znaju nista...ustvari svi mi znamo osnovne informacije o alc. a neki od nas znaju i vishe

Lav MB Jelen...PiVo ZAkOn
:wink:

Foxy_Cleopatra:
Tinar:
Joj, mnogo se vi pravite pametni. Niko od nas nema pojma o alkoholu (a ni oni koji se se milion puta napili). O alkoholu znaju samo oni koji se time bave. Od teme nasta debata koja nema bash neke veze sa temom...
oni koji se ne bave alkoholom ne znaju pojedinosti ili mnogo o alkoholu ali taman posla da ne znaju nista...ustvari svi mi znamo osnovne informacije o alc. a neki od nas znaju i vishe

Ma dajjj. Ovde se mnogi izvlache na svoje iskustvo. Ono shto jedino znamo (i shto treba da znamo) da ako puno pijesh napijesh se, mozesh i trovanje da nabacash, da cesh se rastrezniti jedino ako cekash i da cesh se uzasno osecati kad se probudish. Ovo ostalo, just sh*it.

Tinar:
Foxy_Cleopatra:
Tinar:

Ono shto jedino znamo (i shto treba da znamo) da ako puno pijesh napijesh se, mozesh i trovanje da nabacash, da cesh se rastrezniti jedino ako cekash i da cesh se uzasno osecati kad se probudish.
:lol: :lol: :lol: moze biti....ali to ipak nije Nishta

Moon Child:
a jel zna neko da mi objasni onaj sindrom,kada jutro posle kazete 'necu nikad vise'...a to nikad traje do uvece? :lol:
Zato ja to nikad ne govorim, nemojte, ljui,obecava ti sebi ono sto i sami znate da necete ispuniti! :lol:
Ujutru jeste gadno, ali ne mora da bude ako znas da pijes i ako znas granicu 8) sto se uci iskustvom :wink: :lol:

Back