Kojen: Nećemo u EU ako otmu Kosovo

Meni je i sa ekonomske strane vrednije Kosovo koje cini 15% teritorije moje zemlje nego clanstvo u EU sa kojom cemo poslovati bilo njeni clanovi ili ne, a i ti i oni kako hocete, jer ni mi necemo menjati nesu politiku i nas stav, jer kao sto sam rekao, prosta matematika.

Srbija i ne treba da mijenja svoj stav, ne radi se o tome....
pitanje je, kojim potezima i metodama i kako doci do cilja, da bi EU i SAD promijenile svoju podrsku nezavisnosti Kosova....
ako ti mislis da ce to ostvariti odbijanjem potpisa o pristupanju, onda po meni duboko grijesis

А, шта више хоћете?

Нису ли и Коштуница, и Тадић, и Ђелић, и Јеремић, и сви остали толико пута већ јавно рекли:

"Нема трговине "КиМ " за ЕУ".

У чему је сад "штос" са Коеном?

А, шта више хоћете?

Нису ли и Коштуница, и Тадић, и Ђелић, и Јеремић, и сви остали толико пута већ јавно рекли:

"Нема трговине "КиМ " за ЕУ".

У чему је сад "штос" са Коеном?

Штос са Коеном је у томе да не постоји воља,хтење и храброст да се изађе у јавност и каже Србији да од чланства у ЕУ нема ништа.Зашто?
Зато што онда ДСС,ДС,Г17+ и остале странке које базирају своју политику према бирачком телу на бази уласка у ЕУ,немају више шта да траже на политичкој сцени.

Они су дошли на власт на критици С.Милошевића и сада на критици Радикалне странке.Уолико себи одузму и овај главни политички адут,они другу вредност немају,јер иза њих стоје катастрофални резултати.

Srbija i ne treba da mijenja svoj stav, ne radi se o tome....
pitanje je, kojim potezima i metodama i kako doci do cilja, da bi EU i SAD promijenile svoju podrsku nezavisnosti Kosova....
ako ti mislis da ce to ostvariti odbijanjem potpisa o pristupanju, onda po meni duboko grijesis

Pa prosto...
Odgovorio sam ti na to.
Treba im ponoviti, jer im je vec receno - "Srbija nece trgovati KiM za clanstvo u EU", sto znaci ako je to uslov, nas ne zanima. Treba im pripretiti (lepo i demokratski), sa svima koji priznaju KiM kao nezavisno bit ce prekinute sve ekonomske i diplomatske veze sa Srbijom. Ja ne kazem da ce Nemacka propasti ako Srbija prekine sa njima ekonomsku saradnju i oni time izgube neki "mizernih" 500 miliona eura godisnje, ali zasto bi oni to radili ako je njihov spoljni izvoz sa KiM 50 ili 100mil eura ? To isto vazi za Italiju, Francusku, Rusiju ili bilo koju drugu zemlju. Ja ne vidim da ijedna zemlja EU ili SVETA moze da ima vise (ekonomski gledano) koristi od KiM nego od Srbije.
Znaci bazirano iskljucivo na INTERESU, niti jednoj zemlji u svetu (izuzev Albanije) nije u cilju da prekine svoje veze sa Srbijom zarad nezavisnog Kosova od kojeg ili nemaju nikakve koristi ili imaju neke (ali opet kao sto sam rekao daleko manje u poredjenju koliko imaju sa drzavom Srbijom).
Tako da stvarno ne vidim sta tu nije jasno .... trgovine sa drzavnom teritorijom nema, a posto vi iskljucivo zahtevate na tome mozete da o******e u poskocima jer iako ce nas to kostatit (toliko i toliko), nas puno vise kosta ono cega treba da se odreknemo. Dovidjenja.

Да, био је у преговарачком тиму и члан ДС, али су га избацили из тима када је рекао да требамо да отерамо ЕУ и САД у П.М.

Тачно, а нарочито када је провалио да Вук Јеремић по налогу Б.Тадића "иза леђа" преговарачког тима прави дилове.

Леон Којен је прави Београђанин и прави патриота из старе градске породице.

Back