- Poruka
- 2.646
Ne vidi ti se slika.
Inace taj tip mi deluje kao ne znam sta, ali totalno je baaah...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spartacus najnovija serija.![]()
to gledas? ajme, kako ti nije dosadno pa to je nesto
ko oni vampiri samo je muzika losija i ama bas svi nose suknje : )))
Pa dobar je u faci stvarno, ali ja kakav sam, ako ne vidim jako telo ne smatram to pozeljnim u smislu da bih hteo da izgledam tako.Tolko dobar, a?![]()

De gustibus (et coloribus) non est disputandum.
De gustibus (et coloribus) non est disputandum.
ne moramo raspravljati o ukusima, ali nekada su predlozi u najboljem slucaju presmesni,
kao ovih tvojih nekoliko favorita: ))
Nisu oni moji favoriti, vec ja mislim da oni dobro izgledaju izuzev onog Aleksandra Skasgarda ili kako se vec zove.
Ne znam zasto su tipovi koje sam ja postavio presmesni, a onaj tvoj celavko dobar frajer?
Da li jer je Spartak serija po tebi presmesna ili ne? Meni se svidela, a kome nije sta da kazem. Nekome ce biti presmesno sto ljudi igraju igrice, a imaju preko 30, a meni ce nesto drugo biti presmesno.
celavko je sirovo-shabanski dobar frajer, a tvoji ni za prismrditi frajerizmu kao pojmu uopste: ))
gledala jednu dve epizode i odustala, ne dopada mi se.
Ok, ali prvo ja dosta licim na onog tipa sa kratkom kosom, tako da sam onda valjda i ja presmesan po izgledu.
Ok, tvoje misljenje, serija ima preteranu radnju i dramu, ali ja mislim da je dobra i totalno je u duhu gejmerske kulture.
Дивно, зар не?![]()
Ne vredjam se zeno. Zasto bih se vredjao ako samo kazete svoje misljenje?ali zasto ti sve dozivljavas tako licno?
ne lozimo se na nekog tamo lika- ti se vredjas
ne gledamo(neki da, neki ne) spartaka- ti u bedak
mozda ti licis na tog tipa, ne znam, ali te recimo par nekih detalja u fizionomiji, pogledu, stavu itd. sasvim izdvaja iz onog opisa kakvog smo ovde ostavili gledajuci tipa koji se usiljeno smejulji i ne odaje nista do tupost i prazninu.
ono sto popularno i vec otrcano zovu personaliti,
ipak ima nekog..cesto i svakog smisla u dojmu koji neko ostavlja. nazovi to sharm, vajb, stav, izrazajnost..kakogod, ali ono nesto sto pojedine cak i ne tako fizicki pravilne i lpe izdvaja iz gomile i cini neodoljivim.
Pa ne znam sta da ti kazem osim da se meni Spartak svideo. Dobra scenografija i drama i jeste po nekom sablonu, ali to ti je danas klasika.pa sad
ja igram igrice
skajrim recimo, kad god stignem
al to nema veze s onim sto si ti postavio
rome recimo nije bila totalno ochajna serija na temu, al spartak je bas ono...hello kitty
ima u zadnje vrijeme neloshih sf, fantasy i generalno serija
recimo penny dreadfull je bolja nego sto sam ochekivala
ili ripper street, copper, vikings, the strain, dominion (to cekam da viidm u sta ce se pretvorit)
defiance, falling skies, orphan black...in the flesh, lost girl (manje vise bedasto, al jbga onaj vukodlak im je khm...simpatican)
revolution, the knick...legends (s. beam tu jos nije mrtva, a kace ne znamo) i tako...
nadje se
- - - - - - - - - -
pa i jest bzveze
od cijele te serije valja jedino montazna sekvenca u spici
i onaj ko bira muziku odradi dobar posao u odjavi svaki put
al sama serija je ko i knjige
limunada
Ne vredjam se zeno. Zasto bih se vredjao ako samo kazete svoje misljenje?
.
Kad smo vec kod Spartaka, onaj Goran Visnjic je veoma lep covek...nije mi bas tip ali bih ga svakako primetila...

Ne vidi ti se slika.
Inace taj tip mi deluje kao ne znam sta, ali totalno je baaah...