xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Bolje sto je tako.Posto kod nas ako muskarac kaze za drugog muskarca da izgleda dobro odmah bude deklarisan kao *****.
Imaš nešto protiv pedera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje sto je tako.Posto kod nas ako muskarac kaze za drugog muskarca da izgleda dobro odmah bude deklarisan kao *****.
A gle celu fotku:
![]()
![]()
Devojko, to je iz serije koja je po meni najbolja serija u skorasnje vreme. Mozda nije po zenskom ukusu, ali ja sam se odusevio.A gle celu fotku:
![]()
![]()

jeste bebast sav, plav ... ali kada ugasiš svetlo ostaje to vitko i visoko telo 

То сте ви себи одредили.
Imaš nešto protiv pedera?
bas htedoh reci sto ima slatke sisice![]()

I dalje je bljak. Mislim taj kako god se zove kada ne glumi gladijatora.
eto zasto te ne lozi
ljubomorna![]()

OK, ako vi to mislite. Bolje da vam prepustim temu da vidimo sta vam se zapravo svidja.

Мислим да је мало и зрикав
![]()
Devojko, to je iz serije koja je po meni najbolja serija u skorasnje vreme. Mozda nije po zenskom ukusu, ali ja sam se odusevio.
No ova slika me na primer podseca na pobednika Evrovizije![]()
Znam i jaotkud ti znas kakve su moje sise?
![]()

pa ti vidi sad 
Meni je uvek Kristofer Lamber delovao kao neki psiho. Retko se smeje i glumi takve tipove non-stop. Imam bas averziju prema tome.
Inace, mislim i da zene ovde ne ocenjuju muskarce toliko kroz fizicku lepotu vec vise kroz neke psihicke karakterne crte koje povezuju sa spoljasnjim izgledom i zato ce za nekog u startu reci da je "bljak", a zene su dosta osetljivije i imaju vise predrasuda kada je to u pitanju. Samo moje misljenje BTW.

Spartacus najnovija serija.a koja ti je to serija?

Meni je uvek Kristofer Lamber delovao kao neki psiho. Retko se smeje i glumi takve tipove non-stop. Imam bas averziju prema tome.
Inace, mislim i da zene ovde ne ocenjuju muskarce toliko kroz fizicku lepotu vec vise kroz neke psihicke karakterne crte koje povezuju sa spoljasnjim izgledom i zato ce za nekog u startu reci da je "bljak", a zene su dosta osetljivije i imaju vise predrasuda kada je to u pitanju. Samo moje misljenje BTW.
Мислим да је мало и зрикав
![]()

Ja bih pre rekao da ih najvise ocenjuju prema tome ko je kakvu ulogu igrao i u kojem filmu/seriji![]()

Znam i ja
pisala sa na temi Muškarci pitaju ...pa ti vidi sad
A ovaj gospodin mi je i dalje šmeker br.1
![]()
i nekada .... ehhhh
![]()

Sta bre najnovija ima serija bar 4 godine.