xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Bolje sto je tako.Posto kod nas ako muskarac kaze za drugog muskarca da izgleda dobro odmah bude deklarisan kao *****.
Imaš nešto protiv pedera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje sto je tako.Posto kod nas ako muskarac kaze za drugog muskarca da izgleda dobro odmah bude deklarisan kao *****.
A gle celu fotku:

Devojko, to je iz serije koja je po meni najbolja serija u skorasnje vreme. Mozda nije po zenskom ukusu, ali ja sam se odusevio.A gle celu fotku:

jeste bebast sav, plav ... ali kada ugasiš svetlo ostaje to vitko i visoko telo
 jeste bebast sav, plav ... ali kada ugasiš svetlo ostaje to vitko i visoko telo 

То сте ви себи одредили.
Imaš nešto protiv pedera?
bas htedoh reci sto ima slatke sisice

I dalje je bljak. Mislim taj kako god se zove kada ne glumi gladijatora.
eto zasto te ne lozi
ljubomorna

OK, ako vi to mislite. Bolje da vam prepustim temu da vidimo sta vam se zapravo svidja.

Мислим да је мало и зрикав

Devojko, to je iz serije koja je po meni najbolja serija u skorasnje vreme. Mozda nije po zenskom ukusu, ali ja sam se odusevio.
No ova slika me na primer podseca na pobednika Evrovizije
Znam i jaotkud ti znas kakve su moje sise?

pa ti vidi sad
 pa ti vidi sad 

Meni je uvek Kristofer Lamber delovao kao neki psiho. Retko se smeje i glumi takve tipove non-stop. Imam bas averziju prema tome.
Inace, mislim i da zene ovde ne ocenjuju muskarce toliko kroz fizicku lepotu vec vise kroz neke psihicke karakterne crte koje povezuju sa spoljasnjim izgledom i zato ce za nekog u startu reci da je "bljak", a zene su dosta osetljivije i imaju vise predrasuda kada je to u pitanju. Samo moje misljenje BTW.

Spartacus najnovija serija.a koja ti je to serija?

Meni je uvek Kristofer Lamber delovao kao neki psiho. Retko se smeje i glumi takve tipove non-stop. Imam bas averziju prema tome.
Inace, mislim i da zene ovde ne ocenjuju muskarce toliko kroz fizicku lepotu vec vise kroz neke psihicke karakterne crte koje povezuju sa spoljasnjim izgledom i zato ce za nekog u startu reci da je "bljak", a zene su dosta osetljivije i imaju vise predrasuda kada je to u pitanju. Samo moje misljenje BTW.

Мислим да је мало и зрикав

Ja bih pre rekao da ih najvise ocenjuju prema tome ko je kakvu ulogu igrao i u kojem filmu/seriji

Znam i ja
pisala sa na temi Muškarci pitaju ...pa ti vidi sad
A ovaj gospodin mi je i dalje šmeker br.1

i nekada .... ehhhh

Sta bre najnovija ima serija bar 4 godine.