xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Torbica je faca 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ewan McGregoro hbt ne mogu da se setim kako se zove ovaj prvi glumac iz trejnspotinga
a inače je extra

Za sada mi se xellin ukus najvise dopada![]()

Tacno se i ti lozis na badass tipove.![]()
Boškić je metiljav. A Torbica je garav, pa je u startu meni bio najinteresantniji, ali uživo ga je Čvarkov prehebao ko iz topa. On je živi primer da ni TV, a kamoli fotke ništa ne znače bez ličnog doživljaja.torbica je ono, nekonzervisan
a boškić je, ono, dođe ti da mu svršiš po faci uperiš prst i glasno se smeješ
al si se oprao
pržiš se ti iovako
čim si ga snimio
))

Okej, ali mislim da si tip devojke koja ne voli "neznije" momke.Pa i ne bas.. a sta, rekla sam za ovog xellinog fudbalera...
ne znam ni ko je dasa, ali izgleda bas nezno....
Hvala Juliane, potpuno sam neobavestena bila...
Meni se dopada Mekgreror ali u poslednje vreme mi je najprivlacniji Mads Mikkelsen, ganjam coveka po karijeri gledajuci mu sve role...kao siparica![]()

Hvala Juliane, potpuno sam neobavestena bila...
Meni se dopada Mekgreror ali u poslednje vreme mi je najprivlacniji Mads Mikkelsen, ganjam coveka po karijeri gledajuci mu sve role...kao siparica![]()

rekla je SVE
naravno da je gledala![]()
Odlican film! Sto sam ja sve vreme bila ubedjena da je film norveski ili svedski, ono ladno danski. Dobro, sve je to slicno.
'си гледала филм "Лов" ("The Hunt") са њим?

Odlican film! Sto sam ja sve vreme bila ubedjena da je film norveski ili svedski, ono ladno danski. Dobro, sve je to slicno.![]()