Kojem biste dale-perso

mislim da sam već postavljala, al nema veze :zaljubljena:
untitled.png
untitled 1.png

Jeste balav. I fali mu bar kosa :lol:

setila sam se tebe kad sam pre neki dan kacila ovaj spot, odusevljeno konstatujuci kako john butleru ne bih oprostila..u neko svoje vreme,
a mozda ni danas:lol:
imamo slican ukus , makar u onom delu gde si negde opisala kosijanere s bradicom..malo starije: ))
well, ovaj je tu negde moja berba, ali se uklapa u tip zbog kakvog sam nekada gubila tlo pod nogama,
plus muzicar:heart:

images

johnbutler-306-1388666573.jpg

:zurka: :heart:

Evo za Bogi, divan je, ali ja nisam nešto raspoložena ovih dana, pa prepuštam:

Meet-the-World-s-Most-Gorgeous-Hipster-Model-and-Viral-Star-Ben-Dahlhaus-450399-2.jpg
Mmmmm... :heart:

Ali, ne moze da ima lepsu kosu od mene!:rtfm::ljutko: ( :lol: )
setila sam se tebe kad sam pre neki dan kacila ovaj spot, odusevljeno konstatujuci kako john butleru ne bih oprostila..u neko svoje vreme,
a mozda ni danas:lol:
imamo slican ukus , makar u onom delu gde si negde opisala kosijanere s bradicom..malo starije: ))
well, ovaj je tu negde moja berba, ali se uklapa u tip zbog kakvog sam nekada gubila tlo pod nogama,
plus muzicar:heart:

images

johnbutler-306-1388666573.jpg

:zurka: :heart:

:D ;)

:kiss:

Kvinsi, ovaj prvi se i meni dojmio a drugi vise ne otkad je prosao pored mene kad je bio u Bg-u, sasvim obican tip : )

..meni taj drugi ima neku seljacku facu...nikad u zivotu ga na ulici ne bi primetila....

- - - - - - - - - -

E stvarno je li problem ako je muskarac ljepsi od vas?

...pa jeste..:)
...sto bi neka zena trazila lepseg muskarca, ne treba da je lep, dosta mu je da bude sarmantan...

Znas kad se meni dopao, onako na khm nacin...kad ga videh/cuh u nekim emisijama, i kod Ivana I.
Intelegentan, pametan, svestran, a skroman nastup...i sladak sav. :) Takvi sigurno ne plene na prvu, ali plene na duze staze...
I jedva docekah DP opet, pa pod utiskom...

Da, ja sam ovu temu predstavio sebi kao pandan ribetinama gdje je fizika primarna, ovo je mozda nesto kompleksnije. Ne znaci da morate samo da ocjenjujete izgled.

Back