baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
nije Kvinsi upućena...
ušla na pola diskusije , čekaj da joj objasnimo koji je film i da dečko nije tvoj
pa dobro hoće li mi neko reći koji film????![]()
Ajde, ajde : )))
Film se zove "Tri metara iznad neba"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije Kvinsi upućena...
ušla na pola diskusije , čekaj da joj objasnimo koji je film i da dečko nije tvoj
pa dobro hoće li mi neko reći koji film????![]()

Onda mi je samo tako delovao film, sa reklame.
A tip... nije moj tip![]()
Kad je mlad i obrijan : )))

)
Jeste balav. I fali mu bar kosa![]()

Mmmmm...Evo za Bogi, divan je, ali ja nisam nešto raspoložena ovih dana, pa prepuštam:
![]()

(
)setila sam se tebe kad sam pre neki dan kacila ovaj spot, odusevljeno konstatujuci kako john butleru ne bih oprostila..u neko svoje vreme,
a mozda ni danas
imamo slican ukus , makar u onom delu gde si negde opisala kosijanere s bradicom..malo starije: ))
well, ovaj je tu negde moja berba, ali se uklapa u tip zbog kakvog sam nekada gubila tlo pod nogama,
plus muzicar
![]()
![]()
![]()
![]()

E stvarno je li problem ako je muskarac ljepsi od vas?
Kvinsi, ovaj prvi se i meni dojmio a drugi vise ne otkad je prosao pored mene kad je bio u Bg-u, sasvim obican tip : )
E stvarno je li problem ako je muskarac ljepsi od vas?

Daj ovog lika ne bi primjetio niko da mu zapinje za noge ali sad je popularan pa je hot.
Takvi sigurno ne plene na prvu, ali plene na duze staze...Znas kad se meni dopao, onako na khm nacin...kad ga videh/cuh u nekim emisijama, i kod Ivana I.
Intelegentan, pametan, svestran, a skroman nastup...i sladak sav.Takvi sigurno ne plene na prvu, ali plene na duze staze...
I jedva docekah DP opet, pa pod utiskom...