- Poruka
- 88.136
Često se govori da je trenutna ponuda loša ali zar se ne glasa uvek za manje zlo? Mister Savršeni neće doći a i kada se pojavi neki novi nadje mu se sto mana. Do pojave novog koji je napribližniji vašim stavovima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Profesor Lompar nije političar lično ne bih imao ništa protiv da recimo on bude protivkandidat nekom ćaciju na sledećim pred.izborima jer ga poštujem kao pametnog i razumnog intelektualca i ako mi baš desnica nije nešto bliska ali kada bi svi desničari bili kao Lompar ja gotovo nikakvih problema ne bi imao sa tom stranomVladimir Gajić i Milo Lompar.
I iskreno se nadam da će i NS, Dveri i ostale stranke desnog centra podržati Mila Lompara za kandidata za predsednika Republike. On, koliko znam, odgovara i parlamentarnoj opoziciji.
TACAN ODGOVORNijednog,svi su prodate duse.Vreme je za nove narastaje.
Систем може да се промени ако гласамо.Pravo da vam kažem, nijednog. Ne pratim politiku, ne gledam televiziju, mada sam povremeno pratio ove proteste, a ne glasam, ne izlazim da izbore još od 2000. godine. Nemam poverenje u političare, uvek nas prevare. Da, jeste, imamo mogućnost da na izborima odlučimo ko će doći na vlast, ali nemamo kontrolu nad onim šta se dalje dešava, jer političar na vlasti posle radi šta hoće. Problem je u samom sistemu. Da li to može nekako da se promeni, šta mislite?
Зашто нема лудог Радула у анкети?Često se govori da je trenutna ponuda loša ali zar se ne glasa uvek za manje zlo? Mister Savršeni neće doći a i kada se pojavi neki novi nadje mu se sto mana. Do pojave novog koji je napribližniji vašim stavovima?
Zar ne misliš da nakon svega što se dešavalo poslednjih meseci svi trebamo da glasamo za onog kandidata kojeg studenti budu predložili?Vladimir Gajić i Milo Lompar.
I iskreno se nadam da će i NS, Dveri i ostale stranke desnog centra podržati Mila Lompara za kandidata za predsednika Republike. On, koliko znam, odgovara i parlamentarnoj opoziciji.
Dakle, za Neandreja.Pravo da vam kažem, nijednog. Ne pratim politiku, ne gledam televiziju, mada sam povremeno pratio ove proteste, a ne glasam, ne izlazim da izbore još od 2000. godine. Nemam poverenje u političare, uvek nas prevare. Da, jeste, imamo mogućnost da na izborima odlučimo ko će doći na vlast, ali nemamo kontrolu nad onim šta se dalje dešava, jer političar na vlasti posle radi šta hoće. Problem je u samom sistemu. Da li to može nekako da se promeni, šta mislite?
Pa, ako podrže nekog istaknutog srpskog nacionalistu zašto ne ?Zar ne misliš da nakon svega što se dešavalo poslednjih meseci svi trebamo da glasamo za onog kandidata kojeg studenti budu predložili?
Pa, ako podrže nekog istaknutog srpskog nacionalistu zašto ne ?
Često se govori da je trenutna ponuda loša ali zar se ne glasa uvek za manje zlo? Mister Savršeni neće doći a i kada se pojavi neki novi nadje mu se sto mana. Do pojave novog koji je napribližniji vašim stavovima?
Vladimir Gajić i Milo Lompar.
tako itreba Heide baАко је тако могу да ме уФате за “ону ствар” ћу да гласам мало сутра.