miss
Ističe se
- Poruka
- 2.001
zene bikovi zrace posebnom energijom i zato ostavljaju najupecatljiviji utisak,a to je mnogo vaznije od lepote,koja ne zavisi od horoskopa nego od mame i tate!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8)Elleni:Skorpije,definitivno.
Angela:Bik. Sve ostale su nikakve.
miss:zene bikovi zrace posebnom energijom i zato ostavljaju najupecatljiviji utisak,a to je mnogo vaznije od lepote,koja ne zavisi od horoskopa nego od mame i tate!

slatka kao medic:aaaaaaaaa rakoviiiii keva mi je racicadelphin:A sta je sa rakovima??????????, sreca moja te licim na tjaleta
))
![]()
Margott:lepota kao lepota chesto ume da bude sirova i monotona...mislim da je interesantnije kad je zena harizmatichna,chudna...zene ovnovi su takvi...kad je jednom vidish upamtish je...ne mozesh reci ni da je ruzna, ni da je lepa..konfuzno,demonski...upechatljivo...

Herz:Angela:Bik. Sve ostale su nikakve.
BIK 100%.
lousil:glupos ziva, kakve veze ima znak s tvojom ljepota? ja sam strelac i sad da bih bila kao neki rekla bih "strelci su najljepsi", ali to je takva glupost da nitko i malo realan ne moze te dvije stvari opravdati jednu s drugom, SHVATITE to!
NARAVNO I MAJKA PRIRODA 8) :shock:Da li ti je nekada keva priroda rekla da je zagadjujes? Jarice kakis ko slon.LEPA JARICA:ZA FIZICKI IZGLED JE BITAN PODZNAK,A NE ZNAK :shock: TAKO DA KARAKTERISTIKE KOJE OGLEDAJU ZNAK SE UPOREDJUJE SA PODZNAKOM 8) JA SAM U PODZNAKU BIK...I ZBOG TOGA SAM LEPANARAVNO I MAJKA PRIRODA 8) :shock:

vodolija77:Margott:lepota kao lepota chesto ume da bude sirova i monotona...mislim da je interesantnije kad je zena harizmatichna,chudna...zene ovnovi su takvi...kad je jednom vidish upamtish je...ne mozesh reci ni da je ruzna, ni da je lepa..konfuzno,demonski...upechatljivo...
Da nisi ti takva?![]()
![]()
![]()
LEPA JARICA:ZA FIZICKI IZGLED JE BITAN PODZNAK,A NE ZNAK :shock: TAKO DA KARAKTERISTIKE KOJE OGLEDAJU ZNAK SE UPOREDJUJE SA PODZNAKOM 8) JA SAM U PODZNAKU BIK...I ZBOG TOGA SAM LEPANARAVNO I MAJKA PRIRODA 8) :shock:
Margott:LEPA JARICA:ZA FIZICKI IZGLED JE BITAN PODZNAK,A NE ZNAK :shock: TAKO DA KARAKTERISTIKE KOJE OGLEDAJU ZNAK SE UPOREDJUJE SA PODZNAKOM 8) JA SAM U PODZNAKU BIK...I ZBOG TOGA SAM LEPANARAVNO I MAJKA PRIRODA 8) :shock:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....e krvava si...