Koje vrste ljudi na mreži vas najviše nerviraju?

Vidi, ja sam njoj maltene do detalja opisao sebe, burazera i drugove. A ona je u jednom trenutku bez meni i jednog znanog razloga počela napolju da me izbegava, prestala da odgovara na poruke, zablokirala na Fejsbuku.
Mene je pekla savest da možda ja nisam rekao ili napisao(ovde na Krstarici) nešto što ne treba sve do momenta dok mi nije poslala poruke, prepričavam "Jedi g...šta pričaš

-Šta si čula da ti to odmah potvrdim ili negiram iz prve, direktne ruke. Nemoj rekla kazala. Ono što sam ja rekao možeš da čuješ samo od mene, a ne rekla kazala a ti čula. I želeo bih da rešimo naše odnose konačno

Rešiće ih nadležni...

-Duvaj ti meni malo...Radi šta hoćeš. Ne zanimaš me"
Tada sam zablokirao njen broj preko Vibera i Sms-a. Preko Instagrama je kao što rekoh bila zablokirana još ranije. Od momenta kad me je izbacila iz pratilaca, ali je zato htela ona mene i dalje da prati. E pa ne dam ja tako da može. I ni u jednom obliku je nisam video od tada. Ni u životu ni preko mreža.
Postoji još samo jedna devojka koja je htela da me pošalje u zatvor. Ja sam tad obećao nešto. Svoje obećanje ni do dana današnjeg nisam prekršio. Ali imam utisak da i pored toga ti ljudi i danas i onda teraju svoje. Moj utisak je bio "Ti ćeš nas da praviš životinjama. Sad ćemo da ti pokažemo ko kolko zna pravo ". Jedno su kućne rasprave, a drugo je pravo kao nauka. Ja o pravu kao nauci u praksi pojma nemam. I u tom kontekstu ti ljudi su bili upravu.

A u vezi poraza. Svako od nas različito doživljava neuspehe na ličnom ili poslovnom polju. Ja ih doživljavam kao manje ili više bolne poraze. I Toše Proeski je pevao "....Kad zbrojim poraze ništa ne ostane. Samo još vučem navike. I sve na tome ostane.
Iskreno mislim da je neki problem u tebi ako ti se desava to da osobe sa kojima si blizak "naprasno" ne zele vise kontakt s tobom i zele da te prijave za nesto...
Mislim ne znam kontekst price ali reko bih tako...

nitko iskreno i zašto bi...sve ovo virtuala, sad te ima, za sec nema...i sad trebam glavu lupati radi nekog lika ili likuše, koje 999% u životu neću sresti ili bilo što drugo...ovdje može svaki debil doći pa krenuti sa psovanjem, vrijeđanjem itd. po bilo kojoj osnovi...pitanje koliko takvih ima muda ili petlju to sugovorniku u 4 oka reći...možda nekih 0,5% od onih koji to pišu tu...

tako da takve ignoriram, imam za pametnije stvari potrošiti vrijeme nego se s netkim ili netkom raspravljati...

Koje vrste ljudi na internetu vas najviše nerviraju?

Da pripomognem sa par primera

• Ljudi koji se izuzetno trude da budu negativni ili zlobni
  • Oni što prisiljavaju svoja verska uverenja na druge
  • Ljudi koji komentarišu vesti sa "Koga je briga".
  • Ljudi koji misle da sve znaju.
  • Internet trolovi
  • Rasisti
  • ...
Pogledajte prilog 1422720
1.dežurni provokatori(i njihovi poltroni)

2.Lav Tolstoji

Koje vrste ljudi na internetu vas najviše nerviraju?

Da pripomognem sa par primera

• Ljudi koji se izuzetno trude da budu negativni ili zlobni
  • Oni što prisiljavaju svoja verska uverenja na druge
  • Ljudi koji komentarišu vesti sa "Koga je briga".
  • Ljudi koji misle da sve znaju.
  • Internet trolovi
  • Rasisti
  • ...
Pogledajte prilog 1422720
Svi.

Back