Koje tri stvari vas najvise odbijaju u seksu?

Jaki su ti argumenti:

- posmatranje po ulici i klubovima,
- ti i drugarice.

Svaka cast - nema resenja onda - muski rod je bipolaran, po svom ponasanju.

Vidi vikni jos malo da budem potpuno ubedjen.

dragi,argumenti nisu sa ulica,.sve te ''devojke i moje drugarice''su kvalitetne zene,preko 35god,sve udate sa decom i velikim stazom sto se tice muskog roda.....tako da ti ostaje da se POMIRIS SA REALNOSCU.mada ne vidim razlog za ljutnju,mozda ti spadas u ovu manju grupu muskaraca.ili ne...pa smeta egu...?

dragi,argumenti nisu sa ulica,.sve te ''devojke i moje drugarice''su kvalitetne zene,preko 35god,sve udate sa decom i velikim stazom sto se tice muskog roda.....tako da ti ostaje da se POMIRIS SA REALNOSCU.mada ne vidim razlog za ljutnju,mozda ti spadas u ovu manju grupu muskaraca.ili ne...pa smeta egu...?

Udate devojke, su u stvari zene ili... :dontunderstand:

Mislim da treba da ides po temama sa kuknjavama kakav je zensko-devojacko-kvalitetno-udati kadar... Cisto da nadjes ravnotezu.

Ja kojoj grupi pripadam? Uopste nije tema, jer je dovoljno sto je moja osoba zadovoljna.

Ostale zenske osobe - mogu da budu frustrirane ili ne ili kakve god vec - to me ne zanima.

"mirisi".
zena moze da bude sasvim privlacna u mojim ocima, al ako mi se njen miris bas ne svidja, to jest, dodje mi odbojan, to je onda kraj.
ne zato sto sam ja to tako sebbi odredio nego se radi o visoj sili. ne odlucujem ja ko ce da mi se svidi i koga cu da volim yebiga.

toliko o slobodi

miris mnogo vazan naravno, priroda. khm, kad ti se svidja neciji miris znaci da vam se geni poklapaju odnosno imacete lepu decu.i sex je mnogo bolji kad se svidjaju mirisi, niam.

miris mnogo vazan naravno, priroda. khm, kad ti se svidja neciji miris znaci da vam se geni poklapaju odnosno imacete lepu decu.i sex je mnogo bolji kad se svidjaju mirisi, niam.

to je mnogo tacno. :per:
cak miris moze da preuzme inicijativu od generalnog fizickog izgleda zenke.

cesto se desi da u neyebici covek bas i ne bira, mislim po izgledu, i onda kad omirise doticnu - odlepi kompletno.

1) Kad nosi pantalone ili farmerice (suknja je MAMA za predigru)
2) Kada ne vodi racuna o higijeni dole
3) Kada nosi one najlonke do struka kao neka babuskara
4) i najgore, KADA STANE ISPRED MENE POGNUTE GLAVE KAO JEVREJ PRED STRELJANJE :)) i treba sam da je svucem

Tako je! Umesto ko mlada partizanka podignute glave hrabro da se suoči sa neprijateljem uz povik "Živela komunistička partija!"....:lol:

Najvise mi smeta kad insistira na kondomu, a to je kao da trazi da perem noge u carapama. ;) :D

Ali bi ti isto tako smetalo da ti traži lovu za abortus? :think:

Ili ti možda ne bi smetalo, našlo bi se za to a i njoj do jaja :bljak:

Ili bi ti možda posle bio problem da daješ pare za lečenje?!

A i lepo je što si pun poverenja.

Pazi, ako on NE INSISTIRA na kondomu, potencijalni je izvor zaraze. Čista logika. Ko ne bi insistir'o :neutral: u boljem slučaju, normalnija osoba bi te o'ma šutnula u dupe.

Pazi, ako on NE INSISTIRA na kondomu, potencijalni je izvor zaraze. Čista logika. Ko ne bi insistir'o :neutral: u boljem slučaju, normalnija osoba bi te o'ma šutnula u dupe.

Što se ja gluposti načita' ovde.

:lol:

Imam ja jedan mnogo dobar predlog . Na osnovu onoga sto procitah na prvoj i poslednjoj strani kao i jos ponesto smatram da treba da se otvori jedna lepljiva tema koja bi imala obavezne teze :

-nase devojke/ zene nece da daju , strankinje su bolje

-nase devojke zene previse su lake i previse daju , ma sve su fufice i sponzoruse , ebe ih ko stigne

-nase zene su previse zaostae u seksu :roll: hoce sa zastitom , onda hoce da cekam a zna da mora da mi da i cuva se ko seoska mlada , mislim fuj koji primitivizam , zasto se malo ne ugledaju na normalan svet koji sam obiso :dash:

-sta zatrudnela :eek: to je nemoguce ja sam ga vadio na vreme , ma nosi se u p. materinu i snadji se sama kako smes p_zda ti materina mene si nasla da lovis na dete

-ili kad je tema da je neka zena imala abortus obavezno joj treba presuditi jedno dobro batinanje i njoj kao lekciju da to vise ne ponovi i drugima da vide kako ce da prodju ako se usude da se poput nekim belosvetskih odluce da ih dete ne sputava ni u cemu

Velela bih da se ove teze uzmu u obzir jer su one produkt razmislajnja 90% "muskih" clanova krste i da ne bi vise otvarali 100 tema , dakle da bude sve to pregledno dajte brate jednu al vrednu o ovome sto muci muski rod jer su gore navedene situacije , tegobe, pitanja neiscrpna tema za raspravu a i ko zna mozda dobijemo odgovor sta muskarci (mislim ovih 90%) u stvari zele :ok:;)
Dakle moderatori , administratori i ostali mislite o mom predlogu

Sto bih joj ja placao abortus? :think:
Ona bi da se taslači a da joj ne udje, a ne moze. :mrgreen:

Back