Koje timove volite da gledate?

max2020

Početnik
Poruka
22
eto ja cu da pocnem; svi timovi su mi dobri za gledati jer sam strastveni navijac. u hnl volim dinamo,u spanjolskoj ligi barcelonu,talijanskoj-inter,engleskoj-arsenal,njemackoj-bayern,nizozemskoj-ajax,francuskoj-PSG,portugalskoj-benfica,slovenskoj-maribor,BIH-sarajevo,srbija-crvena zvezda,australia-melbourne victory. . . . . itd
eto kao sto vidite volim gledati sve tekme ,a imam ih jako puno u svojoj kolekciji,pa ako tko ima kakvu zelju da hoce nesto gledati neka stavi koju utakmicu zeli a ja ako je imam cu staviti. stare ili nove buduce utakmice posto ih snimam svaki dan

Borac pratim strastveno a od liga generalno u posljednje vrijeme najviše volim pogledati utakmice Ruske lige.

Pošto si iz cro da kažem da sam prije 7-8 god. volio pogledati i utakmice HNL ali danas me uopšte ne zanimaju ni rezultati, toliko je nezanimljiva. Dinamu se već može čestitati

Poslednja izmena:
Srbija- FK Rad,Zvezdu volim svim srcem,ali zato u sampionatu ih gledam sa nekom tenzijom..
Engleska-Mancester Utd i Celzi
Nemacka-Borusija Dortmund i Bajer
Italija-Fiorentina,Lacio,Napoli
Spanija-voleo sam da gledam Real iz perioda 1997-2000,sad mi je spanski fudbal ogavan

eto ja cu da pocnem; svi timovi su mi dobri za gledati jer sam strastveni navijac. u hnl volim dinamo,u spanjolskoj ligi barcelonu,talijanskoj-inter,engleskoj-arsenal,njemackoj-bayern,nizozemskoj-ajax,francuskoj-PSG,portugalskoj-benfica,slovenskoj-maribor,BIH-sarajevo,srbija-crvena zvezda,australia-melbourne victory. . . . . itd
eto kao sto vidite volim gledati sve tekme ,a imam ih jako puno u svojoj kolekciji,pa ako tko ima kakvu zelju da hoce nesto gledati neka stavi koju utakmicu zeli a ja ako je imam cu staviti. stare ili nove buduce utakmice posto ih snimam svaki dan

Ja npr. slabo volim gledati te neke prošle utakmice. Čak i prvenstva neka na kojima smo osvojili medalje, možda neki sažetak da se malo podsjetim ali gledati nešto što je bilo prije godinu, pet, deset, tridest malo mi otrcano u ovom vremenu kad imaš pregršt sporta svaki dan na TV
I inače mnogo su fudbal, rukomet, košarka napredovali, dobili na brzini, tempu, pa tako neke prošle utakmice djeluju kao usporeni snimak

Poslednja izmena:

Back