- Poruka
- 7.461
Lepo bi bilo. Nisam ucestvovala do sada, mozda bih probala. U svakom slucaju, podrzavam ideju![]()
Mogla bi i da glasaš u anketi. Gore, pre uvodnog posta.

Овај подфорум дели судбину целог форума, а то је да нема људи. А чим нема људи, нема ни дешавања. А људи нема зато што је форум превазиђена форма. Већина нас је овде само због носталгије. А сведоци смо да се старији чланови осипају, а нови се ретко појављују. И то је тако. Зато, ајде да се дружимо, колико је то могуће без неких посебних правила, док нас још има. Ко воли да пише, нек изволи, и ја сам некад. Ко хоће само да чита, и то је ок. Такмичење? Може. Али да се форум Крстарица врати на старе стазе славе, тешка прича...
Molim te da glasaš.

И мене су у последње време пар пута брисали због "ћаскања". Додуше, нисам приметио да су ми постови кориговани, али свакако је без везе
Što se druženja tiče i brisanja spama, prošle godine, u novembru, donete su neke odluke. I ja sam glasala. Zato poštujem Pravilnik foruma.
https://forum.krstarica.com/threads/promene-radi-unapredjenja-kvaliteta-foruma-krstarice.1015968/
Mogu i ja da otvorim kafanče na "Opusti se" i šta dobijamo time?
Niko više neće pisati na potforumima, već ćemo da se prebacimo u kafiće, restorane, kafane?
Forum postoji da bi se diskutovalo o nekim temama. Za opuštanje je napravljen novi ptf "Opusti se".
Izvinjavam se što delujem strogo, samo sve radim u skladu sa Pravilnikom, brišem spam, premeštam teme iz ptf-a u ptf-a, i uvek imam vremena za sve forumaše sa ptf-a "Psihologija" i sa ovog ptf-a.
I volim da čujem mišljenja forumaša.
Usput, stare Krstarice više nema...
Poslednja izmena: