gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.720
sve sto sam jakoo pozelela sam ostvarila.
carolija![]()
Ma nije to čarolija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
carolija![]()
radila sam ja pa nista Pogledajte prilog 314329
Hm, kod rada nije dovoljno samo da radiš.
Bitno je raditi pravu stvar, na pravi način i u pravo vreme.![]()
Robujemo raznim željama, brojnih bih se rado odrekao ali to ne ide tako lako.
Nervira me što želim da se dopadnem ljudima, mislim da mi ta želja nanosi dosta patnje.
Koje bi vi želje odbacili?
Nervira me što želim da se dopadnem ljudima, mislim da mi ta želja nanosi dosta patnje.
carolija![]()
Kod mene potpuno obrnuto.![]()
Meni je nanela bol i patnju samo jedna jedina. Tako malecna a tako vredna. Obična a tako dragocena. Beše tako čista, jaka. Izgarajuća. Zvezda vodilja. Želja da budem , da sam neko ko je iskrenom ljubavlju voljena.
Ta mi je upropastila život.
![]()
Probaj da zazelis jace.
prirodni zakon, provereno vise puta.
Isto kao i Marfijev![]()
Želja je koren/uzrok patnje.
Kad ukinemo želju ukidamo patnju.
Budizam ti naglaba o tome.......ne znam kako da ukinem zelju Pogledajte prilog 315011
Želja je koren/uzrok patnje.
Kad ukinemo želju ukidamo patnju.
Budizam ti naglaba o tome.......
Robujemo raznim željama, brojnih bih se rado odrekao ali to ne ide tako lako.
Vidi, ako juriš posao bolje je da se dopadaš ljudima, da budeš voljen, da dišeš svoju vrednost.... Takođe ako se zaljubiš u sisatu komšinicu sa 7-og, za kojom lude svi tipovi iz kraja, veće šanse su ti da je mazneš ako si dopadljiv.....shvatio sam da me zbog te polusvesne želje pogađa kad mi neko prebaci nešto na račun mog stila življenja.
potajno želim da budem lafčina, da me ljudi cene, i kada opazim da toga nema u realnosti osećam se skrušeno.
ulažem svesni napor da se oslobodim te želje, da rezonujem u fazonu - ok, vi me odbacujete ili ne odobravate kako se ja ponašam, ali to me ne pogađa, nemam želju da vam se svidim....
ne trebamo se osećati loše ako se ne dopadamo ljudima, nema ničeg lošeg u tome i oni nas tim nesimpatisanjem ne ugrožavaju. sami sebi pravimo klopku zbog te želje da budemo voljeni.... pa kada toga nema, zaključujemo da ne vredimo.
možda imamo tu želje da budemo voljeni da bismo tako dobili potvrdu od drugih da vredimo. ne budimo paćenici kojima neko drugi treba da kaže da li vrede ili ne, na kraju krajeva, šta ima loše u tome ne vredeti.... svi se toliko trude da vrede, da podignu svoju vrednost, tupavi mejnstrim iliti put krda....