koje sve izgovore zene koriste da izbegnu sexs

Zene imaju hiljade razloga,da izbegnu sex.Pa bilo to sa legalnim suprugom,ili ljubavnikom.Naravno,jedan od najuobicajenih izgovora je klasika - "boli me glava".
Medjutim,ima jedan caroban nacin,da zena uvek bude seksualno "orna".Ponudite joj pare,i........glavobolja ode,kao da nikada nije ni bila.!!!

Pa sad...iskustvo je čudo, verovatno se tebi diže samo na pare...

ma sta ja znam ja to boli me glava nikad nisam cuo iskreno receno

nije da nisam imao devojke koje nije bolella gava al se to vidi i ne pitam je a ako pitam znaju i same da od toga mahom prodje

sta meni smeta je kad ona nema nikad inicijativu vec uvek ja moram pa i kad joj treba alkohol da se opusti ili kaze nisam sad raspolozena a ti bi nesto snogu

evo na podtemu nesto sam umorna/// klasicna situacija obicno inaicesce je to petak zena dolazi s posla obicno u uobicajeno vreme drugim danima ali u petak e slusajte ovo nemaje ti se pitas gdeje staje da joj se nesto nije dogodilo ona dolazi kasno nakupovala brdo bozje hrane i svega i svacega i jos sa vrata pocinje da kuka jao sto sam umorna boli me glava crkla sam u prevozu krkljanac odma se baca u krevet i nije joj do nicega /tose meni dogodilo jednom dvaput ali nisam skontao foru dok se nisam naslusao slicnih prica dali ste shvatili o cemu se radi

kazes zena kad krene da izbegava sexs treba debelo da se zabrines// pa sad cu da ti odgovorim sve to krene u pocetku lepo znas onu pricu o buretu punom go..a a na vrhu med pa taj med se brzo pojede imilijarde ljudi jede ono znas vec sta pa sta da rade da se razvedu a deca a imovina i da se ponovo ozene opet jovo nanovo ja mislim da zene dok ne rode dete vole samo muza ali kad se dete rodi sva ljubav prelazi na dete sto je mozda i prirodno //tu postoji samo jedno resenje ljubavnica ili prostitutka ili ces da odlepis meni je rekla jedna stara baba vidis postoje tri vrste zena ona koja je zadovoljna sa jednim muskarcem ona kojoj je malo jedan i ona kojoj je i taj jedan mnogo a ja mislim da ove poslednje ima najvise

pa to je opste poznato nije zabce izmislila vrucu vodu samo je iskreno rekla
a to je tacno ako pocne da izbegava znaci da nesto nije u redu ili ima drugog mada sto kaze baba ne mora da znaci njoj je potrebno to a ko nije za kuci nije ni za sa strane
e sto su ocigledno u vecini one koje nisu za to to je druga prica cim prodje ono posetno one se polako ohlade i sve manje se seksaju

prvo nije moja baba a drugo taj stariji svet ako nije pametniji od nas onda je sigurno iskusniji a pravilo glasi ako hoces da se osecas mlad druzi se sa mladima a ako hoces da postanes mudriji druzi se sa starijima a trece ja ne iznosim samo svoje probleme vec su to problemi vecine

baba ti je poturila corak ,ti si malo vise manje glup , nikad od zenskog sveta ne ocekuj ispravne savete ,to je krdo mentalitet ,sta se sve prica i sapuce iza muskih ledja kad bi znao, uglavnom tvoja baba majka sestre su deo tog sveta i inherentno protiv tebe (dok si slobodan kad se ozenih krece rat protiv snajke) ,savete i tajne o zenama uvek ces dobiti samo od alfa oca (ako ga imas) , dede pogotovu ,ili nekog iskusnog boema iz komsiluka koji je prosao sve pa ti vraca postovanje i pivo koje mu kupis korisnim savetima u vezi suprotnog pola....

Back