Koje su vam omiljene cokolade?

Koje su vam omiljene cokolade i cokoladice

• Ukupno glasova
    13
Volim Premia mlečnu čokoladu iz Maksija.
9006382514206.png

Delicata je takođe odlična, ali i skupa pa je uzimam samo kad je na popustu, što nije baš čest slučaj.
8864231063582.png

Milku isto gotivim, posebno Noisette, zatim Toblerone, a od naših Najlepše želje. Nisam imun ni na Kinder štanglice.

Lindt i Ghirardelli a zbog nostalgije Najbolje zelje mlecna me i dan danas dirne u zicu, kao nijedna druga.

Miris i ukus mlecne Najbolje zelje vezujem za rano detinjstvo, naime fabrika Stark je bila preko puta roditeljskog stana u Karadjordjevoj ulici u Zemunu, tamo gde su od 1971 beli soliteri ka Keju. Iz fabrike se sirio miris karakteristican za mlecnu cokoladu Najlepse zelje, otvoris prozor i osetis ga, a taj miris je vezan za pomalo specifican ukus te cokolada. I nikad nijedna cokolada, koliko god bila kvalitetnija ne pokrene u meni ni priblizan osecaj.

Najlepse zelje mi je vec demode, ali je kvalitetom bas iznad svake domace.. Narocito mi je kul sto su izbacili one kuglice s ukusom jagode, Kapri, kako vec.:ok:
Takodje kad smo kod kuglica, prijatno iznenadjenje - Smajlis. :) Volim samo s punjenjem od lesnika. ;)
Dorina - s narandzom i mentol, svakako. :)
Volim Mars zvog kikiriki-buter punjenja.. :cool:
Belg. - after8,ovo-ono...kad ga "popuste".;):cool:
Inace, Kinder digao ruke od ove god forsaken contry... :confused:

Svajcarske,austrijske i njemacke .Sve.🙂
Ako bih morala izdvojiti,najvise volim one sa krupnim ljesnikom,nugat kremom,marcipanom,rumom,rizom...mada i sve ostale mogu da prodju.😂
Najmanje volim one sa keksom i jagodom.
Jedino ne volim one sa suvim grozdjem,sve "milke" i crne i gorke.
Nase cokolade su se totalno pokvarile,postale su nekog cudnog ukusa,nijednu ne volim,osim "riki"sa rizom.
Od onih malih nikad ne kupujem one tipa twix,mars i slicne preslatke,samo kokos ili kinder bueno.Moze i bananica ili "zivotinjsko carstvo." :)

Back