Koje su tajne muškaraca koji imaju uspeha sa ženama?

Pre svega šarm plus dopadljiv fizički izgled. Problem je što šarmantni muškarci često budu narcisi 😄
Ako nisu narcisi, onda su često previše lenji da investiraju u bilo šta mimo tog šarma, to je valjda tako sa svim šarmantnim ljudima - mnogo toga im na šarm prolazi.
Kod mene nisu imali prođu, znam te puško...

Koje vajde imam od njegovog šarma

:)

Taj koji mi se đasvi, on lepo izgleda, nije debeo i vodi računa o sebi.

Zatim, ne priča mnogo, a kada kaže - kaže nešto smisleno.

Ponaša se uzdržano i pristojno.

Ume da stavi do znanja da mu se dopadam. Znači, ume da zgrabi ono što želi, naravno ako vidi osmeh na licu i ono - da.
To ti je opis idealne žene Borivoja Surdilovica

jel definisao neko pojam "uspeh"?

У време дивљег запада, револвераши су на дршци од револвера ударали рецку за сваког убијеног противника.

Они револвераши који су имали више рецки, били су успешнији.

У време дивљег запада, револвераши су на дршци од револвера ударали рецку за сваког убијеног противника.

Они револвераши који су имали више рецки, били су успешнији.
Znaci,definicija danasnjeg uspesnog muskarca je Gastoz?

Ако изађемо на улицу и прошетамо централном градском улицом, колико ћемо видети лепих жена? Вероватно ће свака друга бити лепа.

А колико ћемо видети лепих мушкараца?

Можда једног у 20.

Шта нам то говори?

Da ti se ne svidja muska lepota. Ako si musko, to je sasvim normalno.

Da li poznajete neke muškarce u vašoj okolini koji su bukvalno ,,magnet" za žene, da se iz nekog razloga žene lepe za njih?

Šta mislite ..koja je njihova ,,tajna" uspeha sa ženama? Šta je to što nas privuče takvim muškarcima ?

Vrlo retko.

To "najpozeljniji i najpozeljnija" dodju poput Diznija za odrasle u koji veruju farbane plavuse sa "wauuuu, stvarnoooo" pogledom.

Poznajem mnogo lepih ljudi oba pola.
Uvek sam se bavila poslovima koji su ukljucivali fizicki izgled kao neku vrstu prednosti. Takodje poznajem uspesne muskarce, odskolovane do kraja i one koji se bave atraktivnim zanimanjima ali NE POZNAJEM mnogo zena koje za njima balave.

Zasto? Zato sto pametna zena nece balaviti.
Pametna zna da se za vezu sklapaju kockice.
Zna da se pita energija izmedju njih dvoje. Zna da srecu ne garantuje neciji posao.
Zna i da je mudro da on pokaze interesovanje prvi. Zna da odigra gde sama ima korist.

Isto tako pametan muskarac ne bi balavio za svakom koja vazi za pozeljnu. Bar bi udario kontru.

Coporativno jurenje je za jako mlade, jako neiskusne i jako naivne.

Poznajem vise lepih zena koje bi se poceskale i kazale "uf, pilot, ne znam bas", od onih kojima bi pala vilica. Ma kako doticni izgledao. Ona mudro procenjuje da moze lako biti varana sutra, da on moze lako poginuti, da je skuplja Dara nego mera.
Da budem otvorena, sama sam tako razmisljala. I za najlepseg je bilo "mmmmm, ne bih baaaaaas". Inzenjer? Paaa, okej, bolji je racun u startu. Trziste, Nina. Igras dok traje poluvreme i kako godine ne bi prosle, zena igra mudro, ne lepi se gde ce je neko otresti.

Fizička privlačnost, inteligencija, karizma (što je najčešće usko povezano sa inteligencijom), status (što je također skopčano sa prethodnim komponentama). Dakle, uspeh ili neuspeh sa ženama skoro kompletno zavisi od genetskih predispozicija.
Najvise zavisi od toga koliko cesto trazis i iskreno kazes sta zelis od zene. Zene zele isto kao i muskarci samo muskarci ih gledaju na drugi nacin pa sve nesto okolo i na kraju nista.Status,privlacnost i ostalo samo pomazu ali nisu presudni.

Back