Koje su tajne muškaraca koji imaju uspeha sa ženama?

За такве се данас каже:"Алфа мужјак".

Дакле, није популарност у питању, већ је популарност последица његовог друштвеног успеха.
Zar društveni uspeh nije isto što i popularnost? Evo ti tri primera: Džej Ramadanovski, Marko Vidojković, Darko Lazić. Za svu trojicu sam čuo iz više izvora da su pohebali neverovatan broj žena, a niti su lepi, niti inteligenti, niti vode/su vodili računa o sebi. Samo su (bili) na televiziji.

Zar društveni uspeh nije isto što i popularnost? Evo ti tri primera: Džej Ramadanovski, Marko Vidojković, Darko Lazić. Za svu trojicu sam čuo iz više izvora da su pohebali neverovatan broj žena, a niti su lepi, niti inteligenti, niti vode/su vodili računa o sebi. Samo su (bili) na televiziji.

Успешни у свом послу. Први и трећи најслушанији, други најчитанији.

Sad kuco da proverim...i mislio sam na tog lika kad sam pročito, al reko garant nije, ne može on biti neki hebač

Au...iskreno ženski rod je malo pao u mojim očima nalon ove info :hahaha:
Što sam ovo morao da saznam :dash::rida:

Мислио си да треба да буде леп да би хебо?

Видиш да не мора.

Чиме побијамо горњу тезу о оном манекену са слике.

Sad kuco da proverim...i mislio sam na tog lika kad sam pročito, al reko garant nije, ne može on biti neki hebač

Au...iskreno ženski rod je malo pao u mojim očima nalon ove info :hahaha:
Što sam ovo morao da saznam :dash::rida:
Samo prestani da misliš o ženama kao o nekakvim anđeoskim bićima koje drže do sebe, ne prde, ne lupetaju gluposti i generalno se ponašaju kao dame i svetice i mnogo lakše ćeš da prihvatiš realnost.

Мислио си да треба да буде леп да би хебо?

Видиш да не мора.

Чиме побијамо горњу тезу о оном манекену са слике.
Nije stvar u lepoti, nego lik je totalna macola u svakom smislu (osim pojave i izgleda).
Jedino što je lajav do mojega, na to su pale!? :think: al on mi je više onaj džukac koji laje a ne grize.

Samo prestani da misliš o ženama kao o nekakvim anđeoskim bićima koje drže do sebe, ne prde, ne lupetaju gluposti i generalno se ponašaju kao dame i svetice i mnogo lakše ćeš da prihvatiš realnost.
Pa normalno da nemam te iluzije...
Al ovo je ipak beyond reality...

Da li poznajete neke muškarce u vašoj okolini koji su bukvalno ,,magnet" za žene, da se iz nekog razloga žene lepe za njih?

Šta mislite ..koja je njihova ,,tajna" uspeha sa ženama? Šta je to što nas privuče takvim muškarcima ?
Da.
Poznajem ih.
Tajna?
Znam damo da oni cute o tome.
Mozda je u tome tajna da ne nista i da ne laju okolo o zenama.
One to mnogo cene.

Sramota, ali zaista nisam pratila kako ko izgleda, pa otidoh do insta da vidim Vidojkovica i naisla na ovo

a takođe i ovo

https://www.instagram.com/p/DB6VqPQtlHh/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

i
https://www.instagram.com/reel/DCGm8Amt0Tk/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Pa zaključujem da riba koja je zagriženi opozicionar, plus ljubitelj Markovih pisanija, zasigurno može da se primi na istog. :)

Back