Koje su po vama najljepse Srpkinje za zenidbu? Ovo nije tema o seksualnim iskustvima, nego o Srpkinjama kao kandidatkinjama za zenidbu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što je u naslovu najlepše?Koje su po vama najljepse Srpkinje za zenidbu? Ovo nije tema o seksualnim iskustvima, nego o Srpkinjama kao kandidatkinjama za zenidbu.
Sustina je ista i podrazumijeva se najbolje.Najbolje ili najlepše?
To jeste pitanjeЗемунке спадају у Бојбођанке или не?
Мсм...с оне стране реке је, али административно баш и није АП Бојбодина, па ...сад..не знам.. да је је то Бојбођанка или Ужа Србијанка.
Tako je.Koje su po vama najljepse Srpkinje za zenidbu? Ovo nije tema o seksualnim iskustvima, nego o Srpkinjama kao kandidatkinjama za zenidbu.
Očito te zazuljao naslov teme.
Ne boj se ima i tih planinskih linija. Potrudili smo se. Inace bi sve bile male i zdepasteVojvođanke, sasvim sigurno.
Možda jer se tu dešava i najviše ukrštanja?
Malo nas hebe mentalitet...
Još da imamo poneku krivu liniju od planine, pa da nam nije sve ravno...![]()
Naravno da ima, ima ih sa svih strana.Ne boj se ima i tih planinskih linija. Potrudili smo se. Inace bi sve bile male i zdepaste
Uf, Mađarice!Ovo je već ne znam koja tema gde se pominju nacije.... gde su najlepše srpkinje... može kao zezanje, ali8 u ovoj državi žive svi, i bilo bi lepo da u temu upadnu i mađarice, slovakinje, itd što da ne? Ovako je ograničavajuća
Tačno sam znao, Paula, da u tebi 'čuči' Mađarica, makar delom!Recimo moja baka je polu mađarica polu slovakinja. A ima i Nemačke krvi. Nisam nešto određeno, mešano sam. Žalim slučaj, nisam za temu !